Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Videanu: PDL nu are propunere de premier

Videanu: PDL nu are propunere de premier

scris de A.H.
3 afisari

Adriean Videanu a declarat, miercuri, că după aflarea rezultatelor oficiale ale alegerilor „învingătorii trebuie felicitaţi” şi a precizat că „PDL are bun simţ şi nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru”.

videanu

foto: ziarelive.ro

Astăzi avem oficial rezultatele scrutinului din 9 decembrie 2012. Şi aşa e firesc, aşa se cade, învingătorii trebuie felicitaţi, cu toate că rămânem cu nostalgia unei lipse de dezbateri pe idei pe programe în detrimentul, din păcate, a unor atacuri personale pe toată durata campaniei, care au înveninat societatea românească şi care au făcut fracturi sociale de care cu toţii suntem vinovaţi şi din păcate USL va cântări mult în analiza şi în evoluţia societăţii româneşti în perioada următoare”, a spus Videanu, într-o conferinţă de presă.

Întrebat despre discuţiile cu preşedintele Traian Băsescu privind numirea unui prim ministru, Adriean Videanu a precizat că „PDL are bun simţ şi nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru„.

Videanu le-a mulţumit celor 1.239.000 de români care au votat ARD şi a precizat că partidele componente ale ARD „vor acţiona în Parlament şi vor apăra statul de drept” adică „vor sta drepţi şi nu în genunchi în Parlament”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult