Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Viorel Hrebenciuc nu mai are imunitate și poate fi arestat

Viorel Hrebenciuc nu mai are imunitate și poate fi arestat

scris de A.A.
0 afisari

Viorel Hrebenciuc nu mai are imunitate. Camera Deputaţilor a luat act, luni, de demisia sa din Parlament. Fostul vicepreședinte al Camerei este urmărit penal în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

Viorel Hrebenciuc nu mai are imunitate.

Viorel Hrebenciuc nu mai are imunitate.

După ce hotărârea va fi publicată în Monitorul Oficial, procurorii DNA pot trece la reținerea lui Viorel Hrebenciuc și pot cere instanței arestarea preventivă a acestuia.

La şedinţă Camerei au fost prezenţi 243 de deputaţi, suficient pentru cvorum de şedinţă, potrivit preşedintelui Camerei, Valeriu Zgonea.

Plenul Camerei urmează să voteze proiectul de vacantare a locului de deputat a lui Hrebenciuc.

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost anunţat, în urmă cu o săptămână, de procurorii DNA că este urmărit penal într-un nou dosar, în care este acuzat de instigare la infracţiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, trafic de influenţă, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi cumpărare de influenţă.

În acelaşi dosar, senatorul PSD Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult