Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Marcel Ciolacu, președinte interimar

Viorica Dăncilă a demisionat de la șefia PSD. Marcel Ciolacu, președinte interimar

scris de Misu Andrei
87 afisari

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, în ședința Comitetului Executiv, că demisionează din funcția de președinte al PSD. Marcel Ciolacu a fost votat președintele interimar al PSD.

Viorica Dăncilă a demisionat din funcția de președinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat președinte interimar. De asemenea, Paul Stănescu a fost votat secretar general, în locul lui Mihai Fifor. Și Eugen Teodorovici a renunțat la funcția de președinte executiv al PSD.

Biroul Permanent Național a fost dizolvat. nainte de demisia Vioricăi Dăncilă, Dumitru Buzatu a cerut un Congres în luna februarie a anului viitor, iar până atunci să rămână actuala conducere în funcție. Propunerea a strâns doar 5 voturi. Mihai Fifor a demisionat din funcția de secretar general. El își mai anunțase demisia astăzi, printr-o postare pe Facebook, pe care a șters-o însă după scurt timp. Și Paul Stănescu și-a anunțat demisia.

Șapte vicepreședinți din cei 16 au demisionat. Este vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea, Carmen Dan și Roxana Mînzatu. De asemenea, a demisionat și Gabriel Mutu.

Gabriela Firea a intrat înapoi în sala de ședință, după ce a vorbit cu Gabriel Zetea și Radu Modovan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult