Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Viorica Dăncilă: Mă aștept la orice

Viorica Dăncilă: Mă aștept la orice

scris de Misu Andrei
110 afisari

Viorica Dăncilă a afirmat joi seara, întrebată dacă este posibil ca în PSD să fie luată o decizie de a fi exclusă din partid, că se așteaptă la orice. Fostul lider al formațiunii a adăugat că nu știe ce va face în cazul acesta. Pe de altă parte, a infirmat afirmațiile lui Paul Stănescu, secretarul general interimar, care a spus că președintele Klaus Iohannis este cel care a convins-o pe Viorica Dăncilă să-și anunțe candidatura la alegerile prezidențiale.

Vă amintesc că din ultimii trei președinți ai partidului, dvs sunteți ultima care mai sunteți membru de partid, restul de doi au fost care exclus, care a plecat de unul singur. Vă așteptați să aveți soarta lor? a fost întrebată Viorica Dăncilă la România TV.

„N-ar fi exclus. După ce am văzut astăzi, nu ar fi exclus. Dar am crezut că acest partid și membrii de partid învață din greșeli și atunci când am greșit nu mai repetăm acea greșeală. Dar văd că probabil acest lucru a devenit o obișnuință și mă aștept la orice”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax.

Chestionată ce va face în cazul unui asemenea scenariu, Viorica Dăncilă a răspuns: „Nu știu ce voi face. Sper să nu se ajungă la acest lucru. Sper ca să existe mai multă înțelepciune și să nu uităm că de fiecare dată când am dat afară, am dat afară și ce am câștigat? Nu am câștigat absolut nimic. Dacă vor lua această decizie, să și-o asume. Eu sper să nu se ajungă la o astfel de situație”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS