Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Viorica Dăncilă nu a prins lista PSD Teleorman pentru parlamentare

Viorica Dăncilă nu a prins lista PSD Teleorman pentru parlamentare

scris de Misu Andrei
64 afisari

Organizația Județeană PSD Teleorman și-a stabilit, miercuri, lista de candidați pentru alegeri parlamentare din decembrie. Potrivit presei locale, pe lista de candidați nu se regăsește fostul premier Viorica Dăncilă. Nici Carmen Dan nu va mai prinde un nou mandat de senator. Fostul ministru a prins doar poziția a doua, care nu este eligibilă.

Reuniți la Zimnicea, membrii forului de conducere al partidului au decis că lista pentru Senat va fi deschisă de Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean, în timp ce pe cea de-a doua poziție va fi Carmen Dan, senator PSD în actuala legislatură, scrie Ziarul Teleormanul.

Lista de candidaturi pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Florin Piper Savu, în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean. Acesta este urmat de Paul Stancu (om de afaceri din județ), Ioana Panagoreț (decanul Facultății de Ș.tiințe și Inginerie a Universității Valahia), Violeta Răduț (deputat PSD în actuala legislatură) și Mădălin Borș (vicepreședinte al PSD).

Viorica Dăncilă nu se regăsește deloc pe lista Organizației Județene pentru alegerile parlamentare.

Fostul premier a acuzat în urmă cu două zile că organizația PSD Teleorman primește instrucțiuni de la Liviu Dragnea să nu o pună pe lista pentru Parlament. Dăncilă a spus că Dragnea vrea să se răzbune pentru că s-a opus amnistiei și grațierii în perioada în care era premier.

Dancilă speră să fie trimisă să candideze în alt județ, însă surse din partid susțin că sunt șanse mici ca fostul premier să prindă un loc în Parlament.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult