Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Viorica Dăncilă: „Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate”

Viorica Dăncilă: „Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate”

scris de Misu Andrei
69 afisari

Marcel Ciolacu a declarat că Gabriel Oprea nu este membru al PSD și nici vicepreședinte al partidului. La rândul ei, Viorica Dăncilă a precizat că toate protocoalele pe care le-a semnat în vederea susținerii în turul al doilea al alegerilor nu mai sunt valabile.

„Domnul Gabriel Oprea nu este membru PSD și nu va fi cel puțin cât o să fiu membru interimar”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre subiect, la finalul CEx al PSD de marți. Acesta a adăugat că nu este nici vicepreședinte al partidului. De asemenea, Viorica Dăncilă a spus că tot ceea ce a semnat nu mai are valabilitate.

„Tot ce a fost semnat de mine nu mai are valabilitate. Tot ce a fost semnat a fost până în turul doi. Am avut mai multe protocoale de colaborare cu sindicatele. În aceste protocoale liderul sindicatului devenea vicepreședinte PSD, dar fără drept de vot. Acum încetează totul și sindicatele vor coopera, bineînțeles cu noul președinte”, a explicat Dăncilă.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară, că fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost prezent la sediul partidului, deoarece este vicepreședinte în Comitetul Executiv al partidului, funcție obținută în urma semnării unui protocol de colaborare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult