Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vlad Voiculescu prezintă un sondaj în care ar câștiga cu 35% Primăria București

Vlad Voiculescu prezintă un sondaj în care ar câștiga cu 35% Primăria București

scris de Misu Andrei
80 afisari

Candidatul PLUS pentru Primăria București, Vlad Voiculescu, a prezentat, marți, un sondaj de opinie, înainte de startul campaniei interne din Alianța USR-PLUS pentru desemnarea candidatului la primărie. Conform sondajului, Alianța se află pe primul loc în preferințele bucureștenilor, iar candidatul USR-PLUS ar câștiga în fața actualului primar general, Gabriela Firea.

Vlad Vasile Voiculescu

Sondajul realizat în luna decembrie, arată că în cazul în care Vlad Voiculescu ar candida din partea Alianței USR-PLUS ar obține 35% iar Gabriela Firea 28%. În situația în care candidatul ar fi Nicușor Dan, acesta ar obine 36% în timp ce Gabriela Firea ar avea tot 28%.

Sondajul prezentat de Vlad Voiculescu are un eșantion de 1 124 bucureșteni cu drept de vot și o marjă de eroare +- 2,9%.

„Oricare ar fi candidatul alianței, ar câștiga alegerile în Capitală. Că acela va fi Nicușor Dan sau Vlad Voiculescu, are șanse mari să fie Primarul Bucureștiului”, a declarat într-o conferință de presă, Vlad Voiculescu.

1 comentariu

Sandu 07-01-2020 - 15:53

Vrabia malai viseaza si nebunul balamuc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult