Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vlad Voiculescu recunoaște că tatăl său a colaborat cu Securitatea

Vlad Voiculescu recunoaște că tatăl său a colaborat cu Securitatea

scris de Misu Andrei
120 afisari

„În rest, da, primeam dulciuri câteodată de la unchi și mătuși mai apropiate sau mai îndepărtate. Unul a lucrat în străinătate în timpul lui Ceaușescu și nu îmi inchipui că asta era posibil fără să fi avut ceva semnat sau chiar vreun contract de muncă sau ce aveau la securitate. S-a stins acum 19 ani. Altul la un moment dat a lucrat pentru o companie de farmaceutice. Prima dată când a venit în sat a fost și prima dată când am văzut cum arată un Audi și am auzit că există “mașină de serviciu“. Cred că a mai trecut apoi o singură dată prin sat, la o înmormântare. La București ne-am mai văzut și auzit apoi de câteva ori, niciodată însă din 2015 încoace”, a scris Vlad Voiculescu în postarea sa pe pagina de Facebook.

Vlad Vasile Voiculescu

Într-un comentariu la această postare, mama liderului PLUS a precizat că Nic Voiculescu este vărul său. „Nic Voiculescu nu este unchiul lui ci vărul meu .Vlad nu l-a văzut decât de câteva ori în copilărie și aproape deloc de când s-a întors de la Viena”, a explicat aceasta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult