Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vlad Voiculescu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

Vlad Voiculescu se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei

scris de Misu Andrei
136 afisari

Vlad Voiculescu, susținut de PLUS, se va retrage din cursa pentru Primăria Capitalei, spune surse Digi24.ro, după ce și PNL a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan la alegerile locale. Acesta avea susținerea USR, însă candidatul alianței USR-PLUS nu era încă stabilit. „Mi-ar fi plăcut ca Nicușor Dan să fi discutat cu Vlad Voiculescu și despre susținerea pe care o negocia cu Ludovic Orban”, a spus Dacian Cioloș, președintele PLUS, adăugând că se conturează o susținere a acestuia.

Vlad Vasile Voiculescu

„Politica este despre oameni, nu despre partide. Este despre ceea ce putem face pentru cei care ne votează și ne dau responsabilitatea de a munci în interesul lor. Alegerile pentru Primăria București sunt despre bucureșteni, despre dreptul lor de a trăi într-o capitală europeană, modernă, curată, cu o administrație care lucrează pentru ei. Mi-ar fi plăcut ca Nicușor Dan să fi discutat cu Vlad Voiculescu și despre susținerea pe care o negocia cu Ludovic Orban, așa cum au discutat despre multe alte probleme, transparent, constructiv. Ar fi fost bine ca anunțul despre candidatul comun să fi fost unul făcut împreună de Alianța USR PLUS, PNL, PMP și mișcările civice care s-ar fi alăturat acestui proiect. Am văzut însă suficiente în politica românească ca să înțeleg tentația unei „lovituri“ de imagine și calculele politice din spatele ei. O „lovitură“ de care, din punctul meu de vedere, avea nevoie numai Ludovic Orban”, a scris Cioloș, vineri, pe pagina de Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult