Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei

Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei

scris de Misu Andrei
103 afisari

Vlad Voiculescu şi-a lansat, vineri, candidatura pentru Primăria Capitalei, fiind susţinut de Dacian Cioloş şi PLUS. Voiculescu a afirmat că Gabriela Firea conduce Bucureştiul „pe contrasens”. Proiectul său se numeşte „Bucureşti, capitala oamenilor buni” şi se bazează pe patru principii esenţiale: curăţenie, calitate, control şi colaborare, informează Mediafax.

Vlad Vasile Voiculescu


„ Problemele mari ale Bucureştiului, o parte dintre ele sunt cunoscute, o altă parte o vedem astăzi. Vedem calitatea aerului în Bucureşti, problema asta care a fost ascunsă de multă vreme şi vedem că oraşul acesta este condus pe contrasens. Această administraţie conduce oraşul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiţii serioase se oferă vouchere. Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminiţe sau târguri. lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esenţiale. Niciodată lucrurile esenţiale nu au fost mai deoarte de administraţia Bucureştiului decât sunt acum”, a spus Vlad Voiculescu, la evenimentul dedicat lansării candidaturii sale la Primăria Capitalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult