Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Voiculescu a luat plasa cu suspendarea lui Basescu

Voiculescu a luat plasa cu suspendarea lui Basescu

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Seful social-democratilor Victor Ponta a marturisit luni ca a aflat din presa de initiativa liderului PC, Dan Voiculescu, care a propus iniţiarea unei dezbateri privind suspendarea presedintelui Traian Basescu.

“Am luat la cunostinta, e adevarat, din presa de scrisoarea domnului senator Dan Voiculescu. Noi nu am fost consultati, nu am fost informati”, a clarificat Ponta, precizand: ”Punctul nostru de vedere este neschimbat, si de fapt al PSD, indiferent daca exista alte initiative politice ale altor partide PSD este consecvent, deciziile noastre sunt foarte clare, efortul principal este pentru a rasturna Guvernul Boc si a oferi o sansa a unei guvernari mult mai bune. Categoric presedintele Traian Basescu este principalul vinovat de situatia din tara, in primul rand prin numirea lui Emil Boc si a guvernului acestuia, dar dorinta noastra nu este de a accentua o criza, ci de a da solutii la aceasta criza”.

Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu (PC) a solicitat saptamana trecuta conducerii acestei Camere sa analizeze oportunitatea demararii procedurii de suspendare a lui Traian Basescu. Partidul Conservator este reprezentat in Parlament de senatorul Voiculescu si de trei deputati. La suspendarea din functie a sefului statului, din precedentul mandat al lui Traian Basescu, in mai 2007, Dan Voiculescu a condus Comisia pentru cercetarea faptelor de neconstitutionalitate ale presedintelui Basescu. Presedintele UDMR Marko Bela, dar si liderii UNPR au anuntat ca nu sustin un eventual demers de suspendare din functie a sefului statului. Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a reafirmat luni ca, inaintea discutarii unui eventual demers de suspendare a lui Traian Basescu, trebuie formata o majoritate care sa darame Guvernul si care, apoi, sa propuna un alt Guvern.

0 comentariu

victor 12-03-2010 - 17:26

cei mici sint paracontrolati de la vama pina la taraba ,celor mari (moguli,baroni,etc..)li se ofera sprijin…am vazut cu ochii mei…,ai sa fim seriosi,nu vedeti ,guvernantii au gasit vinovatii jafului economic pensionarii pe caz de boala(majoritatea restructurati in pragul pensionarii)…,noi taxe,asa parlament asa media asa justitie….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult