Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Voiculescu il ia la (zece) intrebari pe Basescu

Voiculescu il ia la (zece) intrebari pe Basescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Senatorul Dan Voiculescu i-a solicitat, intr-o declaratie politica depusa luni la Senat, presedintelui Traian Basescu sa raspunda in mesajul pe care intentioneaza sa-l sustina marti in fata Parlamentului unui „test de sinceritate” format din zece intrebari.


Intrebarile sunt:

@ „Cum distribuiti suma de 800 de lei – salariul unui profesor debutant/medic – pentru supravietuirea unei familii formate din doi adulti si doi copii (chirie, intretinere, hrana, imbracaminte)”

@ „Cum distribuiti suma de 700 de lei – pensia medie – pentru supravietuirea unui pensionar (intretinere, hrana, medicamente, imbracaminte)?”

@ „Sustineti impozitarea pensiilor sub 1000 de lei, indiferent care sunt consecintele sociale ale acestei masuri?”

@ „Care sunt masurile de relansare economica (nu de austeritate!) promovate de Guvernul pe care il sustineti deschis si care a fost efectul concret al acestor masuri?”

@ „In momentul in care ati anuntat si sustinut masurile de reducere a pensiilor si salariilor plasandu-va in conflict direct cu societatea romaneasca, nu ati incalcat art. 80 din Constitutie care va confera rolul de ‘mediator intre stat si societate’?”

@ „Nu considerati ca, prin sprijinul politic explicit acordat PDL si prin implicarea directa in deciziile interne ale acestui partid, ati incalcat art.84 din Constitutie care prevede ca ‘in timpul mandatului, Presedintele Romaniei nu poate fi membru al unui partid si nu poate indeplini nicio alta functie publica sau privata’?”

@ „Prin atacurile constante indreptate exclusiv impotriva institutiilor de presa care va critica, nu incalcati flagrant libertatea de exprimare consacrata de art.30 din Constitutie?”

@ „De cate ori ati discutat cu Procurorul General si Procurorul sef al DNA de la inceputul acestui an?”

@„De cate ori ati discutat cu sefii serviciilor secrete din Romania de la inceputul acestui an?”

@ „Ati primit inregistrari ale unor convorbiri private purtate de politicieni din Opozitie?”

„Asadar, domnule presedinte, va cunoastem bine realizarile. Stim, veti incerca noi diversiuni, veti propune noi proiecte, veti inventa noi dusmani ai poporului si va veti plange ca lucrurile nu merg din cauza opozitiei, a presei, a climei si a crizei mondiale. Nu ne intereseaza demagogia dumneavoastra. Nu mai pacaliti pe nimeni”, spune, potrivit Agerpres, Dan Voiculescu in documentul citat.

Foto si comentariu: danvoiculescu.net

0 comentariu

ulivia 17-03-2010 - 07:39

Eu ii cer sa se duca la marlanii lui proceausisti si sa se ocupe de ceea ce stie cu adevarat , sa pasca gastele,asta daca nu cumva si gastele il dispretuiesc,asa cum il dispretuiesc toti romanii necoborati de pe tancurile sovietice, asemeni lui taica-sau .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS