Alegeri. Voiculescu vrea referendum de demitere a preşedintelui | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Voiculescu vrea referendum de demitere a preşedintelui pe 9 decembrie

Voiculescu vrea referendum de demitere a preşedintelui pe 9 decembrie

scris de Z.V.
13 afisari

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, consideră că Traian Băsescu trebuie suspendat din nou, iar pe 9 decembrie să avem şi referendum şi parlamentare.

Voiculescu vrea referendum de demitere a preşedintelui pe 9 decembrie

Dan Voiculescu a declarat în seara zilei de luni, 29 octombrie, la Antena 3 că „Data de 10 decembrie trebuie să fie ziua în care Traian Băsescu nu mai e preşedintele României”, menţionând că „9 decembrie poate fi ziua când românii merg la vot să-şi aleagă parlamentarii şi să poată vota şi pentru demiterea lui Băsescu”. Preşedintele fondator al PC a adăugat că aceasta este opinia sa personală, iar liderii USL vor lua decizia pe care o consideră cea mai bună pentru ei şi pentru români.

Dan Voiculescu este de părere că Traian Băsescu trebuie suspendat din funcţie pentru că există pericolul ca după alegerile parlamentare, când USL va câştiga probabil aproximativ 60% din voturi, preşedintele să nu-l nominalizeze premier pe Victor Ponta. „Mai văd, din păcate, oportunismul politicienilor români care se va manifesta. Să ne închipuim că suntem pe 10 decembrie. USL câştigă alegerile, preşedintele va nominaliza un membru USL care nu va fi decât unealta lui pentru distrugerea USL. Acest om va primi mandat de premier desemnat, în 24 de ore îi va convoca pe preşedinţii PSD şi PNL să facă Guvernul, ei vor refuza să participe la negocieri, dar va fi un pesedist care merge la negocieri, se va găsi cineva din conducerea PNL să meargă la negocieri, premierul desemnat va găsi fisură în fiecare partid, le va oferi posturi de ministru, secretar de stat, director, îi va ruga să convingă membrii partidelor lor să voteze noul Guvern. În 48 de ore, vom avea un Guvern condus de un premier care va fi omul lui Traian Băsescu„, a susţinut Voiculescu, potrivit Agerpres.

6 comentarii

Huhu Ciu 30-10-2012 - 14:48

D. Voiculescu are PERFECTA DREPTATE, trebuie sa scapam de nebunul Basescu!!!!!!!

BULA 30-10-2012 - 15:07

I s-a facut de DNA. Daca il sustine pe Ponta, m-am lamurit de cat il duce capul.

Huhu Ciu 30-10-2012 - 15:46

Nu a existat NICIODATA UN TICALOS MAI MARE DECIT Basescu!

Huhu Ciu 30-10-2012 - 15:48

DNA trebuie desfintat, e INSTRUMENTUL LUI BASESCU!

jan dinu 30-10-2012 - 17:57

Magraonu Voiculescu
Pupa cu – ru lu Basescu …
Shi’n curind el va afla ….
Care-i este carcera !
JD-USA

Huhu Ciu 01-11-2012 - 13:49

Carcera va fi a ta bai nea falsule JD.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult