Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Voinescu: Banii pentru alegeri sunt cuprinşi în fondul de rezervă

Voinescu: Banii pentru alegeri sunt cuprinşi în fondul de rezervă

scris de A.B.
10 afisari

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al PDL, a anunţat, ca urmare aacuzaţiilor lui Ponta potrivit cărora că PDL nu a alocat bani pentru alegeri, că fondurile bugetare destinate organizării alegerilor sunt cuprinse în suma alocată pentru fondul de rezervă.

sever voinescu

foto: inpolitics.ro

Victor Ponta, confruntat cu realitatea dură a guvernării, inventează probleme. Domnia sa, deşi a fost ministru, dovedeşte în fiecare zi că nu are nici cea mai vagă idee despre felul în care se conduce şi se gestionează un buget”, a spus Voinescu.

El a  explicat că banii pentru alegeri, în general, sunt de la bun început gândiţi a aparţine fondului de rezervă aflat la dispoziţia primului-ministru.

Lucrul acesta s-a întâmplat în mai toate exerciţiile bugetare din ani electorali, inclusiv în cele când Victor Ponta era ministru şi aproba bugete ca ministru”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al PDL.

În altă ordine de idei, Voinescu i-a cerut premierului să explice numirea făcută la portofoliul Agriculturii.

„Prin urmare, în loc să inventeze false probleme şi să găsească falşi vinovaţi, mai bine ne-ar explica, de pildă, cum îl tolerează pe omul lui Dan Voiculescu la Ministerul Agriculturii, când se ştie că Dan Voiculescu are un litigiu patrimonial cu acest minister. Dar, evident, Victor Ponta tace şi aruncă fumigene de genul acesta”, a susţinut Voinescu

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că fostul Guvern şi, respectiv, fostul şef al Executivului Emil Boc nu au alocat bani pentru organizarea alegerilor parlamentare din acest an.

1 comentariu

voyager 17-05-2012 - 08:27

Constantin nu e tolerat in Guvern, este ministru al Agriculturii pentru ca are pregatirea necesara in acest domeniu. Cotoi stie doar sa reproduca ce ii dicteaza Basescu, pentru a ataca in acest fel si USL, dar si pe Voiculescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult