Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Voinescu: Guvernul gestioneaza prost un moment prost

Voinescu: Guvernul gestioneaza prost un moment prost

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Democrat-liberalii nu stiu sa gestioneze un moment prost si trebuie sa plateasca pentru greselile tutoror guvernarilor anterioare, a sustinut deputatul PDL Sever Voinescu sambata, intr-o dezbatere, la Sibiu.

“Noi ne batem cu PNL in cifre. Guvernarea Tariceanu a fost o guvernare proasta ca nu a stiut sa gestioneze un moment bun. Guvernarea Boc este proasta ca nu stie sa gestioneze un moment prost. Toti suntem vinovati”, a declarat Sever Voinescu, citat de Mediafax.

“PDL a guvernat slab. Crin Antonescu ne propune o solutie infantil-traumatizanta. Este traumatizat ca a pierdut alegerile prezidentiale. Crin Antonescu a ramas in urma nu cu cinci luni, ci cu cinci ani – o tine ca atunci: Jos Basescu. Trauma lui mai mare este ca a pierdut Geoana alegerile. Si acum o sa revin la greseala. Da, Partidul Democrat Liberal a guvernat slab. A gresit. Insa PDL se afla acum intr-o situatie extrem de provocatoare. Ceea ce trebuie sa plateasca astazi nu e doar greseala lui. Este greseala tuturor partidelor din Romania, cronicizata in 20 de ani”, a spus Sever Voinescu. El a adaugat ca pedelistii au avut si o problema de comunicare, pentru ca a lasat ca populatia sa inteleaga gresit anumite actiuni ale sale. “Guvernul nostru a facut o mare greseala: a indus ideea ca prin taierea pensiilor si salariilor nesimtite, toti ceilalti vor avea parte de o marire a pensiilor si salariilor lor. Salariile in administratie sunt foarte, foarte mici. Problema nu e ca sunt mici, ci ca sunt multe. Solutia era concedierea, restructurarea. 250.000 – 300.000 de bugetari trebuiau sa fie dati afara”, a afirmat Voinescu. El a adaugat: “Abordarea lui Crin Antonescu nu are nicio legatura cu ce se intampla acum in Romania. Victor Ponta este de o veselie suspecta: are un aer bucuros al unui copil de zece ani de Craciun. Victor Ponta ne propune sa spargem geamurile de la Guvern. Este o viziune isteric-anarhista”.

0 comentariu

Suca 05-03-2010 - 14:28

Parca vad ca iese si la astia un pârtz mare si puturos. Ca la toate celelalte partide.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult