Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Voinescu: Loserii PDL cer demisia câştigătorilor

Voinescu: Loserii PDL cer demisia câştigătorilor

scris de A.B.
41 afisari

Sever Voinescu consideră că loserii PDL cer demisia celor care au câştigat, pentru a nu se băga de seamă că ei nu sunt în stare de nimic.

sever voinescu

foto: tuvotezi.ro

Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu sare la gâtul democrat-liberalilor care au cerut demisia preşedintelui Boc după aflarea rezultatelor la alegerile locale. „Văd cum curg pe canalele media fel de fel de declaraţii, imprecaţii şi somaţii din partea unor colegi mai vechi din partid. Am impresia că şi-au pierdut cumpătul după pierderea alegerilor locale. Mă aşteptam la ceva mai multă maturitate de la ei”, scrie Voinescu pe blogul său. El menţionează că, fiind unul cu mai puţină experienţă, socotea că e corect să fie discutate joi toate aceste probleme, la Colegiul Director. „Văd că cei mai versaţi vorbesc cu… presa şi cu poporul înainte de a vorbi cu partidul. E o şmecherie pe care promit să o învăţ”, adaugă vicepreşedintele PDL. De asemenea, Voinescu face două observaţii. „Prima, până acum cei mai vechi erau iritaţi că unii dintre cei noi nu comunică cu partidul, ci cu blogul sau cu presa. Acum, văd că cei vechi cad în păcat, iar cei noi tac, decent, până la şedinţa de mâine”, arată Voinescu. „A doua observaţie: loserii cer demisia celor care au câştigat. Cum, din păcate, cei dintâi sunt mult mai mulţi decât cei din urmă, corul lor pare dominant”, mai menţionează Sever Voinescu, adăugând: „Tare, tare de tot! E un pic comic, nu?”.

Voinescu consideră că, în fapt, „e un joc psihologic destul de ieftin”. „Ţipi tu la alţii ca să nu se bage de seamă cât eşti de neperformant, iar dacă se bagă de seamă şi se ia vreo măsură, atunci măsura e luată nu pentru că nu eşti în stare de mai nimic, ci pentru că ai fost curajos şi ai vorbit. Wow! Mă impresionează aceşti bărbaţi politici şi tacticile lor inteligente. Îi voi urmări şi pe viitor cu mare atenţie”, încheie Sever Voinescu. Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă. Berceanu, liderul PDL Dolj, a anunţat că, joi, în Colegiul Director, îi va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL. Radu Berceanu a susţinut că întreaga conducere centrală a partidului trebuie să plece. „Nu poţi să vrei să fii şef şi când se întâmplă ceva să nu ai nicio responsabilitate”, a susţinut Berceanu.

1 comentariu

groparul de serviciu 13-06-2012 - 19:12

ce cotoi obraznic !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult