Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Voinescu despre regizorii opozitiei: Voiculescu, Patriciu si Vantu

UPDATE Voinescu despre regizorii opozitiei: Voiculescu, Patriciu si Vantu

scris de Ziua Veche
11 Afisari

UPDATE 17.41

“Opozitia din pacate se afla in continuare intr-o stare post-traumatica dupa alegerile din 2009, se comporta in continuare ca atare, ma deprima ca ea continua sa raspunda la apelul celor trei domni, care au orchestrat toata campania anti-Basescu si continua sa fie regizorii Opozitiei si vorbesc de domnii Voiculescu, Patriciu si Vantu.


 

In felul acesta, continuam ceva ce noi numim politica, dar in realitate este un joc falimentar pentru toata lumea”, a constatat democrat-liberalul Sever Voinescu intr-un iinterviu pentru RFI. 

––

Remanierea Guvernului ar aduce un plus de incredere in masurile anti-criza, a declarat la RFI parlamentarul PDL Sever Voinescu.

 „Mie mi s-ar fi parut necesara de mult timp o schimbare a Cabinetului. Masurile de iesire din criza nu pot fi propuse, conduse si implementate decat de un Guvern care se bucura de increderea oamenilor. Iesirea din criza este, inainte de toate, o problema de incredere. Eu cred ca, in aceasta tara, mai jos decat economia romaneasca a ajuns moralul romanilor. Or, asta asta ceva extrem de periculos. Exista totusi motive de optimism, dar eu descriu un peisaj, asa stau lucrurile”, a afirmat Sever Voinescu.

0 comentariu

george 12-03-2010 - 19:48

napoleon spunea ca esentele tari se pastreaza in sticlute mici,dl boc cred ca a fost produs intr-un recipient mare dar din igrediente putine si de proasta calitate . deci iata produsul .nu este esenta.

george nemteanu 13-03-2010 - 00:17

Boc repeta ca un papagal ‘reforma,reforma’ ! Notiunea a fost introdusa electoral de catre Basescu, dar nici un program inchegat nu exista in aceasta directie. Prioritatile guvernului Boc sunt cu totul altele, tara se duce de rapa si el continua cu propaganda cotrocenista.

.DASCALU C. 13-03-2010 - 08:34

Nimeni nu a aflat pana acum care este strategia pe termen lung a acestui guvern,dle Boc! Mult trambitata REFORMA s-a vulgarizat ca formulare.Nu mai stiti nimic despre EDUCATIE, ca prioritate nationala,dle Boc.Cata umilinta mai poate suporta un dascal care, in luna februarie,a primit 27% din salariu,dle Boc?Priviti in jurul dvs si veti vedea unde sunt privilegiile,dle Boc! Domnule prim ministru,ati alterat definitiv spiritul,onestitatea si bunul-simt ardelenesc.Faceti un ultim efort si priviti cum aceasta societate romaneasca se dezintegreaza!Ce ar mai fi de spus?Nimic nu va da frisoane,inainte de a adormi,dle Boc?

Adrian D 13-03-2010 - 17:36

Vorbiti de Boc, purtator al calitatior speciic ardelenesti? Am noutati: Individul provine din UASCR, daca asta va spune ceva. Si nu a promovat in PDL prin onestitate si bun simt, pentru simplul fapt ca aceste doua calitati nu sunt apreciate in gashca cu pricina. Este exact motivul pentru care onestitatea si bunul simt ale d-lui PM sunt extrem de atrofiate. Daca or fi existat vreodata…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult