Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Voinescu vrea să fie vicepreşedinte al PDL, Baconschi vrea figuri noi

Voinescu vrea să fie vicepreşedinte al PDL, Baconschi vrea figuri noi

scris de A.B.
13 afisari

În timp ce Sever Voinescu anunţa că va candida la Convenţia partidului din 30 iunie pentru o funcţie de vicepreşedinte, Baconschi declara că partidul s-a pesedizat şi are nevoie de figuri noi.

voinescu

foto: dcnews.ro

Democrat liberalul Sever Voinescu candidează pentru funcţia de vicepreşedinte al PDL.Voinescu a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PDL până după alegerile locale din acest an, când întregul BPN al PDL împreună cu preşedintele acestuia Emil Boc şi-au dat demisia şi s-a decis convocarea unei Convenţii extraordinare a partidului pentru alegerea unei noi conduceri a partidului.  Şi liderul PDL Teodor Baconschi a declarat, marţi, la RFI, că va candida din nou la funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL şi a aprecizat că partidul s-a pesedizat, iar în acest moment este nevoie să scoată în faţă figuri şi propuneri de politici în stare să îl recredibilizeze. În opinia lui Teodor Baconschi, PDL a guvernat responsabil şi a respectat acordurile cu FMI şi Comisia Europeană, dar s-a şi pesedizat. „Electoratul de dreapta doreşte o forţă politică reformatoare, care să revină la agenda anticorupţie, care să dialogheze efectiv cu clasa de mijloc, să propună politici fiscale adecvate creşterii economice şi să stimuleze IMM-urile, revenind pe cât posibil şi la o deontologie în viaţa publică”, consideră fostul ministru de Externe. Teodor Baconschi apreciază că PDL trebuie să scoată în faţă acele figuri şi acele resurse umane, dar şi acele propuneri politice în stare să-l recredibilizeze şi totodată să pună bazele unei construcţii de centru-dreapta mai ample. „E nevoie şi de oameni noi. Trebuie să căutăm printre absolvenţii merituoşi, printre reprezentanţii profesiunilor liberale”, a completat liderul PDL.

3 comentarii

digital 26-06-2012 - 19:00

pedalacivizați-vă,cine dreq vă oprește!!!cretinopaților!e libertate nu mai grohăiți între voi!!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-06-2012 - 19:26

BUNA ideea lui Bakonski : Sa vina madamme Tussoud , si sa-l imortalizeze pe …POPEYE de COTROCENI si sa-l EXPUNA in PUBLIC ! AR face si EA un GHESEFT in BUKALE stan!

mircea 27-06-2012 - 08:08

buna alegere un asa COTOI SEVER si VOINESC maea afacere gheseft impreuna cu nepotul lui brand BACON sa vezi sucesuri in esece,da sa fie aia inalta ca plopu si proasta ca gardu,ca sa facu ca o batoza,nu poti nici so sari nici so ocolesti

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult