Acasa Actualitate-InternaPolitica interna WIKILEAKS. Cum traducea Geoană PSD-ul cu Băsescu. În ce an?

WIKILEAKS. Cum traducea Geoană PSD-ul cu Băsescu. În ce an?

scris de P.C.R.
8 afisari

Subiectul telegramei: ”Liderul PSD Mircea Geoană despre suspendarea preşedintelui: Sunt number one astăzi în România!”.Mircea Geoană le-a mărturisit americanilor de la ambasada din Bucureşti, potrivit telegramelor date publicităţii de Wikileaks, că s-a întâlnit de două ori în secret cu preşedintele Traian Băsescu înainte de suspendarea din 2007 şi că partidul „l-ar omorî” dacă află. Catre ambasador: ”I am number one in Romania today”

Geoana avea intalniri secrete cu Basescu in 2007

”Ambasadorul, însoţit de Polcouns (numărul 2 în Ambasada SUA-n.red), s-a întâlnit, pe data de 20 aprilie, cu liderul PSD Mircea Geoană. Întâlnirea a fost la cererea lui Geoană. El a început prin a declara ca şi-a dat toată silinţa să găsească o soluţie amiabilă prin care să nu se ajungă la suspendarea preşedintelui Băsescu”, se arată într-o telegramă din 2007, clasificată Confidenţial.

Geoană le-a spus americanilor că s-a întâlnit în secret cu Băsescu de două ori, pe propriul risc, şi că oamenii din partid ”m-ar omorî” dacă ar afla de întâlniri”, conform Hotnews.

4 comentarii

Nashu 28-03-2011 - 14:52

Papagalu’ dreaqu…
Ce festival iesea cu coclitu’ asta presedinte!

tanase marian 28-03-2011 - 19:49

excelentele voastre oare ajunge candva an fata cetatenilor americani,,toata nenorocirea petrecuta de mine petrecuta post 89 eu cel mai curat dintre romani care am avut curaj an comunism sa refuz un ofiter al directiei a patra ,,ca eu nu mi vand aproapele ,, la o solicitare ca informator,,……… se uita macar pret de o secunda la drama mea care am fost refuzat de a fi ajutat medical la spitalul m. i. sau ca am fost aruncat an strada de un medic derbedeu si bolnav de la fundeni,,…………… aceasta analiza a ticalosiei o inplica si pe cea a dramei mele, nu pot merge sunt batjocorit si uitat iar ansasi domnul prim ministru ami spune an fata ca nu i mai pasa pe linia apararii sanatatii a fiecarui cetatean,,.halal tara halal demnocratie,. de ras ,….m. m. an rezerva tanase marian,..

tanase marian 28-03-2011 - 19:54

excelentele voastre tot net ul este plin de drama si nenorocirea mea ramas fara un ajutor desi nu pot sa merg, tastati pe google cuvinte ajutatoare si ma veti antelege,,rusine va zic voua care refuzati sa ma antelegeti an nenorocire suferita de mine ,,tastati spitalul militar al m. i. ,, cu respect acelasim. m. m. an rezerva tanase marian,,. un fost securist tehnic de la s. t. s si redus mental atunci,,.

Ciu Huhu 28-03-2011 - 20:34

GEOANA SI BASESCU, DOUA LICHELE FESENISTE-COMUNISTE!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult