Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Zăpada a venit târziu pentru români, dar prea devreme pentru guvernanţi

Zăpada a venit târziu pentru români, dar prea devreme pentru guvernanţi

scris de Ziua Veche
83 Afisari

“c Şi toate astea se întâmplă deoarece guvernanţi mai incompetenţi ca Boc-Udrea, mai rar a văzut poporul roman”,se arata intr-un comunicat de presă al PNL Filiala Sector 2.

Zăpada a venit târziu pentru români, dar prea devreme pentru guvernanţi

“La rampă a ieşit şi micul om de stat Emil Boc. S-a deplasat joi seara pe centura Capitalei să vadă tirurile blocate.”Mă aşteptam să ningă, nu e o surpriză să ningă în această perioadă, dar nu să fie formate troiene de zăpadă înalte de trei metri”, a spus Boc. Cu alte cuvinte după mintea lui Boc zăpada din România a atins trei metri. E posibil, nu zicem nu, dacă Emil Boc ar avea vreo 12 metri în înălţime.
Premierul a găsit şi vinovaţii: românii.”Mă doare să văd că lumea nu îşi face treaba”, a mai spus Boc. Deci românii ar fi trebuit să iasă cu mic cu mare cu lopata în mână şi să scoată zăpada de pe centura Capitalei sau de pe autostrăzi. Menţionez că şi centura Capitalei şi autostrăzile se află în administraţia Ministerului Transporturilor, condus de Anca Boagiu.
„Curățarea de zăpadă a celor două autostrăzi, spre Pitești și Constanța, și a celor circa 15.500 de kilometri de drumuri naționale va costa Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR), în acestă iarnă peste 401,7 milioane de lei, respectiv 92,3 milioane de euro” se arată într-un comunicat al CNADNR.
Deci statul dă anual aproape 100 de milioane de euro doar pentru dezăpezirea drumurilor nationale, iar în mintea lui Boc vinovaţi sunt românii că nu au ieşit să dea zăpada cu lopata? Eu spun că lucrurile nu stau aşa. Mai degrabă cred că Emil Boc nu are „proprietatea vorbelor”. Adică nu gândeşte”, se mai spune in comunicatul semnat de Dan Cristian Popescu, presedintele PNL Filiala Sector 2 .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult