Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Zece primari de la PNL şi un preşedinte de Consiliu Judeţean au trecut la PSD

Zece primari de la PNL şi un preşedinte de Consiliu Judeţean au trecut la PSD

scris de Misu Andrei
168 afisari

Preşedintele PSD Călăraşi a declarat, pentru Mediafax, că 10 primari de la PNL au trecut la PSD. Tot la social-democrați a trecut și preşedintele Consiliului Județean Călăraşi, care era la PNL.Președintele PSD Călărași, Iulian Iacomi, a declarat că pe lângă cei 10 primari și președintele CJ Călărași, PSD mai este în discuții cu alți patru edili, care doresc să treacă la social-democrați. Iacomi spune că edilii au avut o colaborare bună cu social democraţii atunci când erau la guvernare şi i-au ajutat.

„Au venit 11, dar mai avem negocieri cu încă patru primari de la PNL care să vină către noi. Ei au apreciat foarte mult că au fost ajutaţi de guvernul PSD pe PNDL”, a declarat, Iulian Iacomi, preşedintele PSD Călăraşi.

Potrivit acestuia, la Călărași au fost stabiliți candidații pentru alegeri, în cadrul unei ședințe la care au participat şi Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult