Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Zgonea: Îi solicit public lui Klaus Iohannis să se dezică de Traian Băsescu

Zgonea: Îi solicit public lui Klaus Iohannis să se dezică de Traian Băsescu

scris de A.H.
20 afisari

Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Valeriu Zgonea, îi solicită președintelui PNL, Klaus Iohannis, să se dezică de președintele Traian Băsescu și de regimul condus de către acesta.

Valeriu Zgonea (foto: agerpres.ro)

„Îi solicit public lui Klaus Iohannis să se dezică de Traian Băsescu și de regimul său, un regim care a făcut mult rău României. Pentru binele României, toți candidații la prezidențiale ar trebui să facă un pact prin care să se angajeze în fața românilor că, după alegeri, nimeni nu îl va reactiva pe Băsescu, nimeni nu-l va numi premier”, spune Zgonea, potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres.

Totodată, social-democratul afirmă că liderul PNL are posibilitatea „să recunoască deschis” faptul că, din 2008 și până în prezent, a avut mai multe întâlniri cu șeful statului.

„Nu îl acuz de minciună pe Klaus Iohannis, deoarece are ocazia să revină asupra declarației făcute zilele acestea. Dl. Iohannis are ocazia să retracteze și să recunoască faptul că, din 2008 și până în prezent, s-a mai văzut cu diverse ocazii cu Traian Băsescu. Dacă nu o s-o facă, dacă nu restabilește adevărul, atunci candidatul Klaus Iohannis poate fi considerat un mincinos. Nu poți să nu-ți amintești un eveniment de o așa importantă, precum canonizarea lui Andrei Șaguna sau momentul în care ai fost decorat, în 2011, chiar de Traian Băsescu. Dl. Iohannis ascunde, de fapt, proiectul politic pe care îl are cu Traian Băsescu. Iar dl. Iohannis trebuie să știe că, în politica mare, din care vrea domnia sa să facă parte, minciuna are picioare scurte, așa că are ocazia să retracteze ce a spus”, spune președintele Camerei Deputaților.

Valeriu Zgonea subliniază faptul că fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, „a fost îndepărtat din fruntea PNL pentru că nu putea fi partener cu Băsescu”.

„Klaus Iohannis a fost adus în fruntea PNL de Băsescu, pentru că s-a dovedit un partener de dialog mult mai bun, inclusiv, iată, în cadrul unor întâlniri de taină la Vila Lac 3. Traiectoria PNL din ultimele luni trebuie înțeleasă din această perspectivă: mai întâi Crin Antonescu a fost păcălit de oamenii lui Băsescu să rupă USL. Cum Traian Băsescu nu se putea înfrăți cu Crin Antonescu peste noapte, iar alegerile se apropiau, a fost adus Iohannis, cel care încă din 2010 avea, conform propriilor declarații, proiecte politice comune cu Traian Băsescu”, conchide liderul PSD.

16 comentarii

urbos 14-08-2014 - 09:02

Alt handicapat. Ia uite ce-l roade pe cretinul asta analfabet. Dumnezeule!

pathfinder 14-08-2014 - 10:34

Aici iti dau dreptate.
Ar mai fi o intrebare: cu ce drept face „solicitarea” de „dezicere”?!?

urbos 14-08-2014 - 17:38

Celalalt handicapat fiind Johannis care se duce la Bashina.

pathfinder 14-08-2014 - 19:52

Deci esti si tu pe jumatate voiculescian.
Daca o astfel de „intamplare” ti se pare definitorie.
Sau macar interesanta, din orice punct de vedere bolnav…

pathfinder 14-08-2014 - 20:08

Daca vorbesti despre persoane cu dizabilitati intelectuale nu trebuie sa cauti departe.

Ma repet, unul care considera relevanta o intalnire intre Basescu si Iohannis nu poate fi decat departe de normalitatea psihica.

Asta ca sa ma exprim elegant…

urbos 14-08-2014 - 20:42

Cel putin tot atat de definitorie pe cat a fost vizita lui Geoana la Vantu.
Hai iesi, ca dai din cioc ca proasta.

pathfinder 14-08-2014 - 21:07

🙂
Tu compari merele cu perele.
Da-i problema ta…

UnUL 14-08-2014 - 09:36

SOLICITĂ TU CE VREI, HANDICAPATUL TAICHII! CINE TE IA ÎN SERIOS?

Antibasistul 17-08-2014 - 09:29

Handicapat, te-ai uitat în oglinda?

BULA 14-08-2014 - 10:32

Taranoiul Zgonea se crede seful Inchizitiei ? Ce cauta asta in conducerea tarii ?

MI-5 14-08-2014 - 11:08

fostul strungar zgonea ar fi trebuit sa-i ceara sefului lui, adica lui pontaxe, sa se dezica de basescu.
vine acum cu panglici?

Mircea 14-08-2014 - 11:13

Comici vestiti ai PSD-ului.
Ponta se intilneste aproape zilnic cu Basescu asa ca ar trebui sa -i ceara sa jure pe diploma lui de doctor ca se dezice de Basescu.
🙂

Virgiliu Soare 14-08-2014 - 12:02

Ce ai dumneata cu opozitia Nene Saiba? Ti se pare ca legislaturile Basescu au fost deficitare. De acord cu dumneata. Dar sa nu uitam ca cea de- a doua a fost dusa sub semnul crizei mondiale. Ce ati realizat dumneavoastra de cand sunteti la putere si de cand nu mai aveti decat criza produsa de dumneavoastra insiva? Oare ati uitat de faptele care continua sa incrimineze Romania ca stat produse de inteleapta dumneavoastra guvernare? Cand ne veti izola definitiv scotand de la naftalina Legea ipocrita a Clementei celor certati cu legea pentru a scoate de la bulau inteleptii dumneaoastra conducatori? Va asteptam sa ne dati socoteala cum se risipesc caldurile cele mari. Pana atunci tineti acasa opiniile belicoase fata de altii, caci nu aveti nimic care sa va indreptateasca atitudinea. Cu cat va pastrati starea de neutralitate cu atat va dovediti mai intelept.

Antibasistul 17-08-2014 - 09:20

Basescu e stapînul lui Iohannis,și ai basiștilor, NU SE POATE DEZICE DE STAPÎNUL LUI, E IMPOSIBIL!!!

teo 14-08-2014 - 16:43

S-a trezit si prostul satului !!

PURCELUSU 17-08-2014 - 17:47

Nu am inteles—DECIND PSD_TI RECOMANDA CINE CU CINE SA FIE ALATURI___!!!!!!Zgonea alte probleme nu te framinta pe tine???vezi coruptia din partid, minciunile voastre, etc,,,,????nivelul politic a scazut si mahalaua este in crestere.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult