Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Roberta a picat. Zgonea preia preşedinţia Camerei Deputaţilor

Roberta a picat. Zgonea preia preşedinţia Camerei Deputaţilor

scris de A.B.
3 afisari

Valeriu Zgonea, noul preşedinte al Camerei Deputaţilor. Roberta Anastase pierde şefia Camerei cu 160 voturi “pentru” si  1 vot “împotrivă”.

Valeriu Zgonea presedinte la Camera Deputatilor

Valeriu Zgonea, presedinte la Camera Deputatilor

Deputaţii au decis. Roberta Anastase trebuie să plece de la şefia Camerei Deputaţilor. Liderul PDL a fost revocat din funcţie cu  160 voturi “pentru” si 1 vot “împotrivă”. Pentru funcţia de preşedinte al Camerei  a fost  votat Valeriu Zgonea cu 161 de voturi „pentru”.

„E o procedură ciudată, cu siguranţă în afara Constituţiei, drept pentru care nu poate fi supusă la vot. Conform hotărârii CCR, o revocare se face la propunerea grupului parlamentar care l-a mandat pentru funcţia de preşedinte şi în urma acestei propuneri se supune la vot plenului”, a declarat Anastase pentru România TV. La scurt timp după începere, şedinţa în care se cerea revocarea Robertei Anastase a fost întreruptă pentru a se verifica la Secretariatul General al forului dacă a fost convocată legal. Deputatul PNL Alina Gorghiu a solicitat această verificare după ce preşedintele Comisiei juridice, Daniel Buda, a susţinut că nu a existat o convocare legată a şedinţei din partea Biroului permanent. Buda a apreciat că în acest context, şedinţa ar trebui suspendată, însă Alina Gorghiu a cerut o pauză de zece minute pentru a fi lămurită problema la Secretariatul General al Camerei. După reluarea şedinţei, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a arătat că şedinţa nu poate să se desfăşoare, deoarece nu a fost aprobată de plenul reunit.

3 comentarii

urbos 03-07-2012 - 23:22

Lepadatura Anastase la parnaieee!
Blestematuil securist Basescu la parnaieee!
Toate slugile Dementei Sale la parnaiee!
Toti limbistii acestui gunoi uman, care au ajutat disctatura sceleratului, la parnaiee!

Timotei 04-07-2012 - 00:52

Draga Urbos, sa sti ca chiar ai avut o sansa, dar ai risipit-o deoarece nu ai zis la ce puscarie. De unde sa visez eu? Deci, o sa trebuiasca sa mai astepti pana la mandatul urmator al pedelistilor.

Timotei 04-07-2012 - 00:54

BASESCU A SCUFUNDAT TITANICUL.
Deci este un nesuferit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult