Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ziua Nationala a Romaniei. Huiduieli pentru Emil Boc (VIDEO)

Ziua Nationala a Romaniei. Huiduieli pentru Emil Boc (VIDEO)

scris de D.S.S.
8 afisari

Primul-ministru Emil Boc, prezent joi la Alba Iulia la manifestările dedicate Zilei Naţionale, a afirmat în discursul său că „poate mai mult ca niciodată avem nevoie de unitate şi de solidaritate” şi că, deşi „prezentul este mai dur, viitorul ne duce spre prosperitate”.

De Ziua Nationala a Romaniei, Emil Boc a fost huiduit la Alba Iulia

Manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale a României au început în jurul orei 9.00 cu un ceremonial de depuneri de jerbe şi coroane de flori la statuile lui I.I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din centrul municipiului. Premierul Emil Boc a ajuns în jurul orei 10.00 la Alba Iulia, iar în momentul în care a depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul a fost huiduit de mai multe persoane din mulţime, acestea strigând şi „Hoţii„.

În paralel, câteva zeci de membri ai PDL au încercat să acopere huiduielile, strigând „România, România„, iar unii dintre aceştia s-au îndreptat spre cei care huiduiau, spunându-le să înceteze. „Terminaţi măi nesimţiţilor„, a strigat unul dintre bărbaţii aflaţi în zona în care erau grupaţi simpatizanţii PDL.

Şi reprezentanţii PDL au fost huiduiţi în momentul în care au depus o coroană de flori la statuia lui Mihai Viteazul, moment în care, din mulţime, se striga „Hoţii, hoţii”.

7 comentarii

Morkova Vesela 01-12-2011 - 12:39

DRAGII MEI SOBRU SI HUHU!!!
Niste intelepti batrani si cu palarie de la rabinat si-au pus problema cum sa fie ajutati oamenii care vor sa se desparta de anumite ganduri ce le aveau din tinerete, si care nu le aduc nici un folos. mai clar in portofel. Inca se mai discuta, am sa va tin la curent. Dar de 15000 nici nu poate fi vorba.

Mihai 01-12-2011 - 16:25

Pe scurt,Urbos si HUhu sunt postaci platiti cu ziua si negociaza momentan tainu…
In curand sper sa si ia un morcov mare…

BULA 01-12-2011 - 16:32

De dreptul la libera exprimare n-ai auzit ? Vorbesc in general, nu sunt avocatul lor. Eu sunt imun la injuraturi. Si pe mine ma porcaie urbos si Huhu, dar ii las in pace. Voi sunteti prea sensibili.

Ciu Huhu 01-12-2011 - 20:36

Corectare: negociat, nu negiciat.

Ciu Huhu 01-12-2011 - 20:59

Sterge ba postarea asta din moment ce ai sters-o cea de dinainte, esti mistocar slugoi evreiesc, esti platit bine de stapinii tai evrei?

CLAUDIU 01-12-2011 - 17:33

MOARTE TRADATORULUI DE TARA ACUM E GENOCID CURATA EL SI BASE AU VANDUT TARA LA UNGURI UNGUR LA SANATATE SA NE EXTERMINE RUSINE!

Ciu Huhu 01-12-2011 - 19:04

Corect, desteapta-te romane din somnul cel de moarte in care te-adincira barbarii de dusmani hoti fara pereche pedelistii-basisti-comunisti cu masca de dreapta!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult