Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ziua nationala de rugaciune

Ziua nationala de rugaciune

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Deputatul PDL Mircea Lubanovici a anuntat, miercuri, ca va depune la Parlament doua proiecte de lege, care sa instituie Ziua nationala de rugaciune si Ziua romanilor de pretutindeni, acestea urmand sa fie zile nelucratoare.


“Voi propune o Zi nationala de rugaciune, pentru ca natiunea romana sa aiba o zi nelucratoare, in care poporul roman, care se declara crestin, sa poata sa se roage”, a declarat acesta, citat de Agerpres. Lubanovici, deputat din colegiul 3 Diaspora, a mai adaugat ca propune ca pe 20 iulie, adica de Sfantul Ilie, sa se sarbatoreasca Ziua romanilor de pretutindeni.

0 comentariu

CALUGARUL 26-02-2010 - 19:12

Charlton Heston fiind intrebat intr-un interviu, ce parere are depsre Deniro, acesta a raspuns : ,,Ddeniro nu este un actor desavirsit; faimos ?, poate; si nu este desavirsit pentru simplul moitiv ca nu a juncat in ,,Sheigspir” :-)).” Ce parere aveti despre acest statement al lui Ben Hur ?

Si inca o intrebare : Un mare talent in actorie mai are nevoie de scoala ?, ca vazui ca v-ati dat masteratul ! Stiti, nu-i asa, ca neica Bach nu a avut conservatorul !

Sarut minusitele si va doresc s-ajungeti o ben-huroaica ! :-)))

Omul negru 26-02-2010 - 21:16

1Cat va conta pt dumneavoastra in cariera faptul ca ati jucat in acest film distins cu Ursul de Argint?
2.Profesionalism, harul divin, relatii!!! Cat reprezinta fiecare pentru afirmarea unui actor?

Pribeagul 27-02-2010 - 07:11

Fata tatii,
Cu ocazia felicitarilor transmise prin forum pentru succesul vostru de la Berlin, mi-am exprimat speranta ca: noua generatie a tinerilor nostri, destepti, instruiti si frumosi, vor scoate in evidenta si valorifica “cea mai veche si bogata cultura a Europei”.

Formulara astirnit reactii. Dl ValVerde spunea: Uite iti dau o sugestie…ce-ar fi sa zici:

„Avem o cultura veche si bogata de care sintem mindri si pe care ar trebui sa o facem cunoscuta si apreciata”…?????

Oricare ar fi formularea, este clar ca aveti o mostenire deosebita, cu ajutorul careia este posibil sa va fructificati inteligenta, frumusetea, talentul, si pe care puteti sa o puneti in valoare.

1.Este posibil sa formati o sau mai multe echipe, ca generatia de aur a realizatorilor in domeniul filmului de altadata? Care sunt perspectivele in acest sens?

Un alt forumist, dl sophia, a exprimat un punct de vedere foarte interesant si important, din care redau: “Scotand in evidenta si generalizand doar aspectele urate ale realitatii, ale trecutului si uneori ale prezentului, acest gen de creatie contureaza aparitia un curent artistic antiestetic, din perspectiva morala.
Dar, de ce aplauda strainii ? Din cauza unei mode ideologice de condamnare a comunismului, de fapt o rationalizare a esecurilor capitaliste prin transferul si sublimarea vinovatiilor intr-o dimensiune simbolica si trecuta.
Am aflat ca urmatorul film va fi despre povestea unui ucigas roman care traieste o exotica poveste de dragoste. Delicios, nu-i asa ? Sa nu confundam forma valorii cu valoarea.”

Este cunoscut ca exista si estetica uritului, ca uneori: “Din bube, mucegaiuri şi noroi/Iscat-am frumuseţi şi preţuri noi.

Dar, frumoasa tatii:

2. Calea spre sucesul pe care ni-l dorim nu ar fi mai usoara prin realizari care sa puna in evidenta in primul rind frumosul, eroismul etc, cu ajutorul defectelor si mizeriei umane?

Pann 27-02-2010 - 20:30

Suntem atat de liberi…!Putem sa fluieram cand vrem,cum vrem,cat vrem cu ce vrem,de cine vrem.Important este cu ce efecte.Constatam ca sunt si fluieraturi care atrag ursii.Felicitari !
Poate ca,intre timp, invatam sa si cantam!

sofocle 28-02-2010 - 09:44

1. Ati ajuns a sa fiti seclectionata pentru rolul din film?
2. nu v-a fost frica sa jucati alaturi de adevarati parnaiasi? Cum vi s-au parut acestia?

john 28-02-2010 - 09:46

Cate oferte ati primit de la anuntarea ursului de argint?

cititor vechi 28-02-2010 - 15:51

La prima vedere sau mai bine zis din trailer mi s-a parut ca seamana pe ici pe colo, prin punctele esentiale cu celebrul Prison Break. E un fel de Prison Break romanesc?

fefe 28-02-2010 - 16:11

Cat timp poti trai din banii castigati cu acest film?

curios 28-02-2010 - 16:35

de ce cinematografia romaneasca nu face si filme comerciale?
ce i-ar trebui unui film romanesc sa castige un oscar?

mihai 01-03-2010 - 08:25

1. Ce va place sa faceti mai mult, teatru sau film?
2. Langa ce actor v-ar place sa urcati pe scena? Dar in film, cu cine ati dori sa fiti partenera?

stamatescu 01-03-2010 - 08:28

Cum v-ati simtit pe covorul rosu?
Ce rol v-ar placea sa jucati?

mirela 01-03-2010 - 08:30

E grea viata de actor in Romania?

elvira 01-03-2010 - 08:31

Cine v-a fost/va este profesor?
Care a fost modelul dvs in viata? Dar in cariera?

nelini 01-03-2010 - 08:33

La multi ani, de 1 martie. E primavara. Esti indragostita?

Marilyn Monroe 01-03-2010 - 16:50

Hollywood’s a place where they’ll pay you a thousand dollars for a kiss, and fifty cents for your soul !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult