Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Zoso, Chirila si Ciutacu ingenunchiati de Udrea

Zoso, Chirila si Ciutacu ingenunchiati de Udrea

scris de Ziua Veche
1 afisari

Pe focusblog.ro s-au facut felurite topuri printre care si al celor mai comentate posturi. Prima surpriza: Elena Udrea e pe locul trei, cu 1648 de comentarii, inaintea lui Ciutacu, Tudor Chirila sau Zoso. A doua surpriza: tot locul trei il ocupa si la categoria blog cu cele mai multe comentarii – drept e ca la distanta mare de tolo.ro – blogul lui Tolontan (162.521) si zoso.ro (91.334), cu doar 35.164 comentarii. Si a treia: isi ia revansa fata de Tolontan si se claseaza pe locul intai la bloguri cu cele mai multe comentarii per post – 540, 98, dupa care vine la mare distanta tolo.ro cu o medie de 139.86.

 

Oricat de controversate ar fi criteriile dupa care echipa Blogspot a intocmit clasamentele, pentru ca in comentariile la topuri apar contestatii de natura tehnica, ce, recunosc, ma depasesc, eu nu cred ca au ales un algoritm care s-o favorizeze pe doamna cu doua ministere intr-un singur portofoliu. Am intrat imediat  pe blog sa vad ce posteaza Elena Udrea si ce comentarii sunt. Politica, insa comentariile, atat cat am avut rabdare sa citesc,  sunt mai multe off topic. Blogul e activ din noiembrie 2007 si de-atunci scrie des, cu normale pauze. Texte destul de lungi. Postul din 23 februarie are, de exemplu, nu mai putin de 202 comentarii. Despre nimic senzational. Dar cititorii ei formeaza o comunitate fidela si vorbareata, de 3.000 de vizitatori unici pe zi, care au dus blogul Elenei Udrea, conform Trafic.ro, pe locul cinci la capitolul politica, si pe locul 2625 in clasamentul general, cu cele 12.000 de afisari saptamanal. Multi sunt „necredinciosi” si curiosi. Si, fireste, vor intra pe www.elenaudrea.ro, si, evident, asta ii va creste traficul… Al naibii, cerc vicios.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult