Acasa Actualitate-Interna Poluare extremă în București.Ard bazinele de acumulare ale fostei ferme de porci de la Periș

Poluare extremă în București.Ard bazinele de acumulare ale fostei ferme de porci de la Periș

scris de Misu Andrei
94 afisari

Capitala țării s-a trezit miercuri dimineață cu un fum înecăcios. Zeci de oameni ne-au scris că s-au trezit din cauza mirosului puternic de ars. Datele adunate de stațiile independente de monitorizare a aerului arată depășiri ale limitei de poluare.

„Avem un incendiu de vegetație. În urma incendierii unei zone semnificative de vegetație în zona Periș din județul Ilfov, ard mocnit batalurile, bazinele de acumulare ale fostei ferme de porci. Arderea acestor resturi generează miros specific și fum înecăcios, resimțit de locuitorii din vecinătate și evident de noi, cei din București, ca urmare a vitezei și direcției vântului”
„Echipele Gărzii de Mediu și APM sunt pe teren în nordul Capitalei pentru a gestiona situația și pentru a evaua impactul incendiului de vegetație, cel mai puternic resimțindu-se în Corbeanca, Buftea, Otopeni. În această dimineață am avut discuții cu cei de la ISU, care sunt pe teren și în datoria cărora este stingerea acestui incendiu”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult