Acasa Actualitate-Interna Ponta își retrage afirmațiile legate de Elmar Brok, care dorea amprentarea românilor

Ponta își retrage afirmațiile legate de Elmar Brok, care dorea amprentarea românilor

scris de G. D.
1 afisari

Scandalul Ponta – Brok, pe tema amprentărilor și declarațiilor despre „mentalitatea nazistă” s-a încheiat. Premierul Ponta și-a retras afirmațiile la telefon, în fața președintelui Martin Schulz, care îl criticase în plenul Parlamentului European.

Victor Ponta

Victor Ponta

Victor Ponta a declarat că a avut o discuție telefonică cu Martin Schulz, președintele Parlamentului European, pe tema scandalului provocat de parlamentarul german Elmar Brok și amplificat de declarațiile exagerate ale politicianului român. Victor Ponta i-a spus lui Schulz că a înțeles greșit declarațiile lui Brok, de aceea a făcut afirmațiile respective.

Presa a relatat recent că Elmar Brok, parlamentar cunoscut pentru pozițiile sale dure, a cerut amprentarea imigranților români care vin în Germania. Acesta a susținut că a fost interpretat greșit și se referea la cei care vin doar pentru a primi ajutoare sociale. Victor Ponta a răspuns presei că este vorba despre o mentalitate „nazistă”. În consecință, Brok i-a cerut președintelui Martin Schulz să ia măsuri.

Președintele Martin Schulz a vorbit despre acest scandal chiar la deschiderea sesiunii parlamentare, criticând declarațiile lui Victor Ponta. „Nu pot să fiu de acord cu astfel de declaraţii făcute de un premier al unei ţări europene”, a spus Schulz.

98 comentarii

neacsum 14-01-2014 - 17:23

Avea dreptate Basescu, pisicuta Ponta s-a speriat, veyi Soamne a inteles gresit. Pai si daca a inteles gresit cine e de vina nu tot el ? Ori e prost, ori inconstient, o spune singur cand declara ca nu a inteles bine.Ori nici una nici alta si e doar las.

UnUL 14-01-2014 - 17:42

Păi dacă i-a dat domnul Schultz peste botic, e normal să facă pasul înapoi.

neacsum 14-01-2014 - 17:58

Avem conducatori iresponsabili, lasi, care vorbesc ca sa impresioneze, nu pentru ca ar crede sau ar judeca ceea ce spun . Papagali.

ValVerde 14-01-2014 - 18:02

70%

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 14-01-2014 - 18:04

Ar fi cazul sa puneti de-un „ieditorial” fluviu, sa ne mai veselim si noi o leaca, d-le Neacsu … si M !

p.s. – va rugam, d-le Neacsu, totodata, sa ne traduceti si noua ce-ati vrut sa spuneti cu : „veyi Soamne” ? Multumim anticipat(e) !

ValVerde 14-01-2014 - 18:12

Nu-i vina lui, are scurcircuite pe testatura…era „vezi Doamne”, dar as putea sa gresesc….

Ad 14-01-2014 - 21:54

De ce e normal? Incepe o vanatoare de cetateni romani in Germania si ca intodeauna e mai important cine apleaca mai jos capul. Trebuia expulzat ambasadorul Germaniei pentru ca se repeta vanatoarea de vrajitoare dupa cazul Mailat.

Europeanuul 15-01-2014 - 00:35

Unule, voua va lipseste cultura politica. Nemtii isi regleaua conturile (intre ei) tacit, in mod civilizat. In afara tarii (chiar si in Parlamentul European de exemplu) sint uniti si isi promoveaza interesele in mod constiincios (nus-i dau picioare in fund, nu se scuipa intre ei, asa cum practicati voi in Romania).

P.S.
gasesti ca este ok cand presedintele tarii apare pe ecrane si declara ca guvernul este o catastrofa si tara se afla la marginea prapastiei?

salut 15-01-2014 - 01:00

Altfel, ca te controleaza nemtii si-n…fundul curtii, e ok, nu-i asa, iuropeanule? Ia zi tu, mai sluguța, cum e cu Iuropa aia? Ai castigat dreptul sa le pupi pantofii nemtilor, sau ramai cu pupatul in …curtea din dos?

UnUL 15-01-2014 - 07:15

Europene, e o mică diferență aici. Guvernele nemților chiar… guvernează, și nu încearcă să pună botniță justiției și să albească ca la „Nufărul” toți corupții. Adică ei nu sunt guvernați de o gașcă de ticăloși fără scrupule, cărora puțin le pasă de țara lor, ci doar de propriile lor interese meschine și scârboase. Nuance!

salut 15-01-2014 - 07:37

Iobage, in articol se vorbeste despre amprentarea romanilor (PENTRU CA SUNT ROMANI, PUR SI SIMPLU).
Despre asta ai vreo opinie, iobage, ca privitor la pupatul de cur-imprejur am vazut ca te pricepi?
Zi iobage, cum e?

PS: am scris bine, de cur-imprejur !

Tache 15-01-2014 - 07:47

Romanii sunt guvernati de o gasca de ticalosi de peste 150 de ani. Eminescu ne este martor…

Sa-ti explic istoria Romaniei….pe scurt. Intre 1830 si ceva si intre 1850 si ceva, mi-e lene sa mai caut pe net, Romania a fost PROVINCIE RUSEASCA, parte componenta, inalienabila si de neseparat de RUSIA. Romanii au fost foarte, foarte multumiti sa fie rusi. Guvernatorul a fost Kisseleff, general rus, al carui nume a fost capatat de un Bulevard, cel mai important Bulevard, din Bucuresti.

Rusia a pierdut un razboi cu UK, Franta si Turcia….si a pierdut si Romania. Apare Alexandru Ioan Cuza, C.A. Rosseti si ceilalti criminali, satanisti si canibali…care apar, spre venerare, in cartile de istorie ale romanilor.

Romania este prinsa in ghearele unui satanist veteran, Carol I , regele Romaniei, si incepe construirea Mahalalelor, zdrobind mostenirea genetica a poporului roman, popor de oameni liberi, de razesi ortodocsi. In schimb da niste cladiri monumentale, nefolositoare poporului, dar foarte folositoare stapanilor lor Rothschild, din Londra…..

Eminescu a fost foarte revoltat, motiv pentru care a si fost asasinat.

Asasinat va fi si regele Romaniei, Carol I, omorat la ordinul reginei Maria de catre servitorul lui, prin sugrumare cu o perna, la momentul oportun, dictat de serviciile de Intelligence ale Marii Britanii, pentru ca se dictase ca ROMANIA sa intre in Razboi.

Marea Britanie va continua sa domine cu autoritate Romania, savarsind urmatoarele atentate (in ordine cronologica) si matrapazlacuri (Miscarea Legionara, asasinarea lui C.Z. Codreanu, a lui Madgearu, I.G. Duca, Nicolae Iorga, a celor 300 de studenti legionari, etc. etc…).

Dupa 1945 si ducerea in robie a poporului roman, urmeaza intamplari cu mult mai interesante…..

Tache 15-01-2014 - 07:57

Postarea mea de mai sus NU este impotriva Miscarii Legionare, nici a lui Corneliu Zelea Codreanu, care desi NU au avut nicio sansa, au dat o dovada admirabila a maretiei Spiritului Uman !!

BULA 15-01-2014 - 08:03

@Tache

Esti mosadist. Amesteci lucrurlle reale, sa pari credibil, cu tampenii mosadiste.

Tache 15-01-2014 - 08:17

Bula, tu nici macar nu te chinuiesti sa scrii lucruri REALE !

UnUL 15-01-2014 - 08:25

@Salaud
????????!!!

UnUL 15-01-2014 - 08:33

Nostim e că se ceartă Bulă și Tache, doi antisemiți notorii, și se acuză de apartenență la Mossad. Am râs de m-am spart.

pathfinder 15-01-2014 - 08:47

@UnUL
Asa se intampla cand pui doi Napoleoni in aceeasi „camera” a ospiciului.

BULA 15-01-2014 - 08:56

@UnUL

Te inseli, eu nu sunt antisemit mai mult decat sunt antirus, antiamerican, antichinez, etc. Fiecare e cu mizda lu ma-sa, cu interesul lui. Cand suntem calcati pe bataturi trebuie sa reactionam.
Iar Tache e dubios, pare a fi agent MOSAD.

BULA 15-01-2014 - 08:58

@pathfinder
Pupincureala e rentabila, pentru ciume ca tine. Sa le dai limbi sanatoase, sa fie multumiti de prestatie.

mircea 15-01-2014 - 09:00

am inteles ca te-ai ras de te-ai spart .Dar nu ai spus unde te-ai ras si pa unde te-ai spart tov Malacule tu si PeDeLeprele tale cu mentalitate de sluga,lasi si tradatori.Ceace a vazut o tara intreaga(deocamdata,pana nu o amanetati si pe asta)si toata lumea este o agonie dementiala a unui paranoic si a sistemului post securisto-comunist

UnUL 15-01-2014 - 09:07

mirciulică, iar bântui pe aici și debitezi inepții? Nicio supărare : e bine să avem pe forum și ceva „momente vesele”.
P.S. Cînd vorbești de „o agonie dementiala a unui paranoic si a sistemului post securisto-comunist” de referi, presupun la Felix și la sistemul instaurat de el în cârdășie cu alte câteva canalii.
.

pathfinder 15-01-2014 - 09:12

@BULA
Ce pupincureala aiurezi matale acolo?
Poti sa ma citezi, Napoleoane?

Rentabila?!?
Asa o fi pentru tine.

UnUL 15-01-2014 - 09:12

@Bulă
Da, așa e, domnule Bulă : dumneata – cum spuneam deja – ești „antitot”. anti-evrei, anti-americani, anti-UE, anti-ruși (mult mai puțin, totuși, decât anti-occident!). Ba nici românii nu-ți prea plac (și te înțeleg oarecum: au defecte enorme pe care le-am subliniat și eu nu o dată). Ceea ce nu am reuști încă să înțeleg e PENTRU ce ești; nu poți nega tot fără să pui ceva în loc.

Tache 15-01-2014 - 09:43

Bula este antitot, adica este psihotic. Nu este psihopat (patologie inseamna boala), ci psihotic, adica facut de cap, pe perioada tranzitiei.

Europeanuul 15-01-2014 - 15:01

„Guvernele nemților chiar… guvernează, și nu încearcă să pună botniță justiției și să albească ca la „Nufărul” toți corupții. Adică ei nu sunt guvernați de o gașcă de ticăloși fără scrupule, cărora puțin le pasă de țara lor, ci doar de propriile lor interese meschine și scârboase. Nuance!”

REPLY

Romania se afla inca in faza de tranzitie, necesita reforme in toate sectoarele (inclusiv in justitie). A da vina in mod excesiv pe unii si a fetisiza pe altii e gresit. Degeaba aratati voi cu degetul spre uslasi. Etichetle pe care le agatati la gitul lor nu va ajuta cu nimic (nu va aduce plus puncte).

P.S. Ori faceti reformele necesare, va modernizati impreuna, ori ramineti in continuare in acest stadiu (contaminati de bacilii tranzitiei).

Mircea 15-01-2014 - 15:07

Europeanuul
Da si justitia trebuie reformata dar nu de catre lacatusi, repetenti, doctori plagiatori etc.

mircea 15-01-2014 - 15:19

No dapai bine Domnule daca ei hotarasc:DNA,DIICOT,CCR,CSM,Justitia,Presedentia(CONSILIARI)Ani DECE NU VIN IN FATA POPORULUI CAEI PLATESC LA ALEGERI DIRECTE,locale,centralew si nationale si ieuropsparlamentare cum zice Basescu curat murdar

tomi 16-01-2014 - 00:18

Tache
15-01-2014 at 07:57

Postarea mea de mai sus NU este impotriva Miscarii Legionare, nici a lui Corneliu Zelea Codreanu, care desi NU au avut nicio sansa, au dat o dovada admirabila a maretiei Spiritului Uman !!
=================
Da ma loaza, ca bine zici, nu sinteti voi legionari si nici kurul nu va pute, eu si cei inca citiva romani normali de pe forum care va declara in mod categoric niste bestii legionare, da ma, noi avem fixuri in cap.
Ba, phutel-ai in bot pe corneliu zelea codreanu al tau, si vezi nu uita sa-i sugi puroiul din craniul hoitului, ma are ala la viermi in bila da de cei cu zvastica pe spinare, negri si parosi. Pofta buna Tache-hitleras pui de dac.

mircea 15-01-2014 - 15:54

ai sa-ti crape un coi ca daia or sa moara ei da foame si Un-nUL fara noi ,ca asa si-au rupt gatii si ne-au dat in gura Rusilor ca moneda la schimb sa-l salveze pa gangavul si muncitorul Mihai Argeseanul si acu sa ne ddea in gura yankeylor da dragul mafiotului KYORB ETE

UnUL 15-01-2014 - 16:08

„d-aia” cu cratimă!

jan dinu 14-01-2014 - 21:16

— Foaie verde magheran
Totzi rromanii vor ciolan
Dar oltenii sunt pe val
Cu Ponta mare tzigan !!!
JD-USA

digital 14-01-2014 - 21:19

ca țhighan ți-l adjudeci, ca premier, nu !
ești un looser, bă păcăliciule !
mai faci și așa zise versuri de doi cenți !

jan dinu 14-01-2014 - 21:50

Bah – criticule – astea nu’s versuri …poate cel
mult constatari din folcKlorul orasenesc !!
JD-USA

digital 14-01-2014 - 22:06

daaaa!
din flock-chorul tău de țighan!
hai, bagă ceva versuri dacă ești rotund, dacă nu, lasă-te, lasă-ne 1

ancuta 14-01-2014 - 21:30

Jane,
Bine ai venit pe forum!
Mai jane, m-am gandit la ce spuneai tu odata pe forum despre faptul ca scarna (urbos) ar avea contracte sau contacte cu … arabii!
O sa fii multumit de ce am aflat!

jan dinu 14-01-2014 - 21:45

—- URBOS —- este avocat la baroul Bucuresti
shi a avut multi clienti arabi ,se pare ca este acceptat
prin „mariajul ” unei rude apropiate asha a ajuns la ALLAH
prin ura verbala shi centuri cu bombe inca neexplodate !
JD-USA

ancuta 16-01-2014 - 21:37

Eu am aflat altceva Jane!
Stie multe despre centurile cu bombe!
Este calificat in domeniul parafinei!

tomi 17-01-2014 - 00:22

Aiureli ancuta, parafina o foloseste cind face laba.
Mai nou l-a vazut cineva ca facea orgasm pe strada cind se uita la actul sexual a doua pisici. Ce mai ancuta, chiar il vezi in stare pe urbos de ceva serios?

tomi 14-01-2014 - 22:09

ancuta, ma bucur ca in sfirsit cineva confirma datele noastre din Israel legate de acest imbecil care se da urbos, sobru, us, etcetc. Bestia este amestecata in acte de terorism din Spania, la Madrid, si inca citeva de care din pacate nu va pot pomeni nimic, ceea ce este sigur ca va fi ori arestat ori eliminat, depinde cine pune mai repede mina pe el. Daca este ridicat de SRI poate sa spuna ca s-a nascut norocos, daca il prind ai nostri va fi tratat cum merita, stie bestia ca nu scapa. Primele legaturi le-a avut cu turcii, organizatia teroristsa care a trimis in Israel vasul Marmara incarcat cu o turma de criminali. Nu am dovezi dar n-asi pune mina in foc ca nu a fost si el acolo cu identitate falsa, de fapt toti cei anchetati de sabak aveau documente false.
Bestia de curbos ia bani grei de la teroristii arabi, de fapt asta este singura lui sursa de venit.

digital 14-01-2014 - 22:16

…..ceea ce este sigur ca va fi ori arestat ori eliminat,….ori îi vei suge …llla !

digital 14-01-2014 - 22:30

hai bă tomi, fii operativ, răspunde, ori ești la serviciu!

tomi 16-01-2014 - 00:07

Scuze amice ca nu te-am observat, cred ca ma ierti de data aceasta, eu vorbisem cu URBOS sau poate esti noul lui avocat?

UnUL 16-01-2014 - 07:46

„Amoce”, domnule Tomi? Nici chiar așa!!!

digital 14-01-2014 - 22:51

ce kkt ești , bă tomi !

ValVerde 14-01-2014 - 22:57

Papagalule !

ValVerde 14-01-2014 - 22:56

Bai tomi, asta aud de vreo patru ani…aveti toate datele, va fi arestat sigur, nu ne poti spune tot ce stii, dar stii multe, va fi tratat cum merita…ce dracu sunteti asa de ineficienti ???
Labaru sta pe forum mai mult timp decit ii ia sa puna la cale actele alea teroriste despre care stiti totul…si voi o luati in mana….te mai si lauzi cu mossadul cel necrutator.

Ia vezi ce spune degetica, ca s-ar putea sa aiba dreptate.

urbos 14-01-2014 - 22:58

Ce sperante isi face ratatul impotent! Hahahaha!

tomi 16-01-2014 - 00:25

ValVerde, eu nu inteleg de unde atita graba.? Daca vrei sa-l termini tu inaintea noastra, nu ma opun, ca noi avem timp, cu cit o trage mai mult cu frica cu atit are sa-i fie mai bine ca da ochii peste cap si termina cu calvarul asta de trai.

urbos 16-01-2014 - 00:42

El ar vrea sa termine, ohoo, de-ai stii tu cat vrea asta sa termine, ca d-aia tot freaca, dar degeaba.

ValVerde 14-01-2014 - 23:03

tomi…bai tomi, sa-ti dau o sugestie…
Daca vreti sa-l omoriti in chinuri groaznice, si cu mainile curate, fara sa va banuiasca nimeni, spune-i si tu lu’ Netanyahu, ca doar sunteti prieteni si jucati berbunca pe ciupite in fiecare vineri, sa traga niste sfori, ca lui ii e usor, sa-l faca pe Basescu prim ministru si ai scapat de limbric.
Crapa sigur !

tomi 16-01-2014 - 00:09

Ma daca tu zici ase, pai fie cum crezi, o fi Basescu prim ministru. Esti sigur ca asta-l va termina pe limbric?

urbos 16-01-2014 - 00:15

Nu e sigur, dar lindic se freaca, se freaca, poate vine orgasmu.
Nu vine.

tomi 17-01-2014 - 00:25

Bade Urbos, hai ca am un material stimulativ bun pentru tine. Hai tataioe sa vezi ce frumos vorbesc romanii despre noi nu ca unul ca tine, bozgor corcit cu ciine.
http://www.ionpetrescu.ro/category/israel/

salut 14-01-2014 - 23:21

Amprentarea fara motivatie judiciara este in mod clar un gest inamical. In acelasi timp, pentru ca se refera doar la romani, este discriminatoriu. Gestul se asociaza cu cel al englezilor care-i cauta la buzunare pe romani. NUMAI PE ROMANI. Daca cineva mai are indoieli asupra statutului viitor al romanilor in „Europa fara frontiere”, cred ca are si o bubita la creier.
(Nu intra in ecuatie iobagii transilvaneni. Ei au fost slugi pana aproape de secolul 20, mult dupa ce pana si negrii din Louisiana s-au eliberat. Deci statutul de sluga e implementat genetic la astia.)

urbos 14-01-2014 - 23:32

Toate chestiile astea vin de la tiganii care au facut ce-au facut atunci cand au imputit si restul Europei dupa ce au scapat din Ro. Peste asta, tiganii au devenit apoi si un bun pretext ca sa bage tot felul de interdictii, insa nu e vreun plan al Europei sa trateze nu stiu cum romanii.

salut 15-01-2014 - 00:01

Este irelevant daca pentru situatia asta sunt pretextati tiganii, Papa Pius sau Dromichetes. Din pacate, neamul slugilor a ajuns la conducere, altfel Romania ar actiona asa cum trebuie, energic si cu demnitate. Nu-mi pot imagina prin ce proces de selectie, o sluga, un umil, ca acest Ponta a ajuns prim-ministru. Nici Antonescu nu e departe. Totusi, cea mai rea sluga ramane Basescu, jigodie cu cei mici, umil si vanzator cu cei mari.
Altfel, cu Iuropa ramane cum am stabilit.

urbos 15-01-2014 - 00:18

Asta-i altceva.

urbos 15-01-2014 - 00:18

Mai putin ultima propozitie, care n-are sens.

salut 15-01-2014 - 00:21

Ba are. Fara stapani nu exista slugi.

urbos 15-01-2014 - 00:24

Cine sint stapanii? Spaniolii cu francezii plus grecii si cehii? Europa e Europa.

salut 15-01-2014 - 00:31

OK, eu renunt. Ai castigat. Iuropenii ne iubesc, fac totul pentru romani, numai noi suntem ingrati ca ne alegem conducatori slugarnici care nu apreciaza eforturile sincere ale iuropenilor. E bine asa?

urbos 15-01-2014 - 01:04

Am spus eu asa ceva?
Apoi, trebuie sa te iubeasca cineva? Si de ce nu te iubesc?
Dar cine sint europenii aia? Mataluta nu stii ca si romanii sint „ioropeni”?
Optica ta e deformata sper, nu rauvoitoare. Am mai avut discutia asta. A spune ca Europa inseamna englezii, spre exemplu, sau nemtii, ca de ei ai amintit, e ca si cum ai spune ca Romania inseamna Basescu si ai lui si ca, intr-o asemenea situatie, mai bine se dezmembreaza Romania(lucru cu care in ultima instanta chiar as fi de acord, ca si in cazul Europei).
Optica asta despre Europa, ca ar insemna Germania si inca nu stiu cine, o poate avea unu din exterior, un japonez, un american, dar nu si unul dinauntru. Dar daca esti in Canada parca, probabil ca d-aia ai si perceptia asta. Sper.

salut 15-01-2014 - 01:17

Atunci nu te plange. Iuropa face bine cand se pisa pe tine pentru ca, pana la urma urmei, asta iti doresti. Daca si la fazele astea de discriminare, rea vointa si parsivenie pe fata le cauti justificari, nu stiu de ce mai zici ceva de Ponta. Doar pentru ca e de la alt partid probabil; in fond ganditi la fel. Ma rog, si Antonescu e identic, deci ce m-ar mira?
Si da, dpdv politic, Iuropa e Germania, Franta, Marea Britanie. S-a intamplat ceva major in Iuropa, in ultimii 20 de ani, fara cei trei? Cand? Ce?

urbos 15-01-2014 - 01:28

Cu-cuu! Cu-cuu!
Care Europa bre? Cine e „ia”? Se pisa cine? Se pisa grecu? Vorbeste dreacu ca lumea, cu subiect si predicat, daca vrei sa zici ceva.
Vad ca nu raspunzi la nici o intrebare.
Sa se destrame Romania pentru ca Basescu se pisa acuma pe toti?

urbos 15-01-2014 - 01:34

De fapt, ca sa n-o mai lungim, observ ca n-ai sentimentul apartenentei la spatiul european, din toate punctele de vedere, caci despre asta e vorba in final. Pentru tine Europa e „altcineva”. Niste „ei” , cine or fi aia. Neavand sentimentul ca ESTI european(asta fiind o realitate), atunci zici ca trebuie sa te cari, in loc sa incerci schimbarea regimului.

salut 15-01-2014 - 02:04

Asta e sigur. Am sentimentul apartenentei la Romania. Pe primul loc. „Sentimentul apartenentei la spatiul european”( adica foaie verde loboda) se pierde total daca intra in contradictie cu sentimentul de pe primul loc. Iar rahatul asta germanizat care-si zice UE, adica al patrulea Reich, NU e Europa ce li s-a promis romanilor. Nu-mi aduc aminte nici despre promisiuni de amprentare (pe baza de natie) nici despre buzunareala la granite, tot pe baza de natie. Si nici despre spolierea pop.ulatiei, nici despre stabilirea guvernatorului de catre UE, nici de multe altele. Nu-mi aduc amintew de nimic din toate astea cand „am votat” pentru Europa.

urbos 15-01-2014 - 02:08

Si cine a zis ca e?
Intrebarea e tot aia pe care ti-am tot repetat-o, te cari (unde? pe statia MIR?) sau incerci sa schimbi regimul?

urbos 15-01-2014 - 02:10

PS Si apartenenta la Romania e tot foaie verde loboda, sa stii.

Antibasistul 15-01-2014 - 03:52

Urbos, Salut are dreptare, UE e un fel de al treilea Reich, e un fel de colonie, economic, si politic, Merkel ne-a forțat sa-l menținem presedinte pe chior desi, l-am demis!

UE e piața de desfacere pentru industria Germaniei, o colonie care nu mai produce doar importa de la nemți, care-i discrimineaza pe romani, cerind amprentarea lor!

Mai grav, in spatele Germaniei si UE e capitalul Mason, dictatura lor si a capitalului lor, masonii conduc si stapinesc cu adevarat UE!
MASONII-S CONDUSI SI STAPINIȚI DE EVREI!

Tache a explicat, mult mai bine decit mine realitatea din UE!

Antibasistul 15-01-2014 - 04:07

UE este al patrulea Reich, nu al treilea…

Antibasistul 15-01-2014 - 04:12

Aaa, nemții vor sa-i amprenteze pe romani din cauza țiganilor.
E ca si cum europenii ar cere amprentarea turor germanilor din cauza celor citorva mii de fascisti, hitleristi, din cauza lui Hitler!

salut 15-01-2014 - 07:23

@ urbos

Daca asta era intrebarea ” la care n-am raspuns”, o fac acum explicit, desi credeam ca si postarile anterioare au fost clare: schimbi regimul.

Dar nu aceiasi Marie cu alta palarie.

Il schimbi cu un regim in stare sa spuna iuropenilor, care or fi ei: „Mai baieti, destul e destul. Gata. Ori puneti pe masa un plan care sa fie intr-adevar folositor Romaniei, ori il acceptati pe al nostru: a,b,c,…etc. Daca nici una nici alta, ramaneti voi cu Iuropa voastra, noi nu avem chef sa fim slugile voastre”
Si da, chiar sa faca pasi importanti ca sa arate determinarea, de exemplu, la iesire, englezoii la control: ia sa justificati voi de unde aveti banii aia in buzunar. Cu tot circul, mascati, proces…
Hehehe, unde esti tu Tepes, Doamne?

Tache 14-01-2014 - 23:26

Vocea Rusiei: Europa reproşează adesea Rusiei că nu respectă drepturile omului. Însă, în acest domeniu, Franţa se află puţin mai sus decât Turcia…

Marine Le Pen: Nu am aşteptat declaraţiile Comitetului pentru Drepturile Omului, pentru a înţelege că democraţia franceză este departe de a fi perfectă. Printre altele, în domeniul libertăţii de expresie. Este adevărat şi faptul că, în acest domeniu, Franţa a fost condamnată mai des decât Rusia. Ţările noastre trebuie să lupte pentru ca libertatea de exprimare să fie respectata, deoarece este componenta cea mai importantă a democraţiei. Cred că abuzul de libertatea de exprimare este mai bun decât abuzul de cenzură. Indiferent ce preţ se plăteşte pentru el. Acesta este preţul democraţiei. Cred că acest lucru este adevarat pentru toate ţările.

………………………………………………………………………..

Vocea Rusiei: V-aţi exprimat adesea opinia privind urmările negative ale imigraţiei ilegale. Ce probleme creează?

Marine Le Pen: Atunci când se permite miilor de străini să intre în ţară, unde deja se înregistrează un număr mare de şomeri, aceştia ori devin şi ei şomeri, şi afectează sistemul financiar, ori fac concurenţă angajaţilor locali. Ei beneficiază de ajutoare sociale. Următoarea problemă este cea culturală. Atunci când imigranţii vin în număr mare, ei au tipul lor specific de comportament, după care îşi impun cerinţe, care vizează schimbări în ţara noastră, schimbări în legile noastre, în obiceiurile noastre.

…………………………………………………………………………………………….

Vocea Rusiei: De ce credeţi că Europa Unita este o anomalie? Şi că destrămarea ei nu va provoca un haos?

Marine Le Pen: Nu se poate construi un imperiu prin privarea popoarelor de independenţă. Totodată, ele sunt scoase din procesul democratic. Iar eu cred în democraţie. Am vorbit despre patru mari reforme necesare UE: să se returneze suveranitatea fiecărei naţiuni, în ceea ce priveşte legislaţia, pentru ca legile naţionale să fie mai presus de directivele europene; să se returneze popoarelor libertatea economică, cu posibilitatea de instituire a „patriotismului economic” şi a protecţiei economice a frontierelor sale; să se redobândească suveranitatea teritorială, adică controlul absolut asupra graniţelor naţionale; să se redobândească libertatea sistemului monetar, adică să se revină la sistemul monetar naţional. Întrucât sunt convinsă că Uniunea Europeană nu va fi niciodată de acord cu aceste schimbări, trag concluzia că singura variantă este de a o lăsa în pace şi să urmărim cum se prăbuşeşte singura.

………………………………………………………………………………………..

Suntem capabili să formăm o majoritate pentru a împiedica Uniunea Europeană să continue politica de federalizare. Vedem în prezent că viaţa popoarelor noastre nu s-a îmbunătăţit în nicio sferă. Trebuie să facem în aşa fel încât să ne recuperam suveranitatea, puterea individuală a fiecărei ţări.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-01-2014 - 00:09

Pro’sTache inregistreaza progrese vizibile si palpabile ,
a trecut de la informatii garantate 100% de la iranpress,
la Vocea Maicii Rusii, care are o marja comparativa cu cea ,
a mujahedinilor de peste 1000%, avand totusi o marja de echilibrare,
cu texte copiate de la bancrutorul fraudulos ioncoja exx . secretar B O B
al P C R . De aici apare echivalarea ….la minus infinit !

salut 15-01-2014 - 00:25

Laba trista, tigan amarat, Tache a postat UN INTERVIU cu o personalitate europeana. Nu conteaza ca e luat de Vocea Rusiei, NY Times sau Playboy. Pricepi tigane?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-01-2014 - 00:48

Huo , rummegatorule , huo !
Cand , te adresezi unui …mai superior,
Abandonezi , obiceiurile de grajd , ce dreaq ,ma !
Tu ai aliniat obiceiurile cu alde wakkutza…

salut 15-01-2014 - 01:07

Lasa tiganeala, mai, ” mai superiorule”. Zi daca ai priceput postarea, ca tocmai ti-ai dovedit „mai superioritatea” cand ai scris „mai superior”.
Tot 165 ai IQ-ul, „mai superiorule”? Tot trei facultati ai facut?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-01-2014 - 01:17

Nu ma’h pwoola , IO am 169 pct, avand 171 dar cu 2 pct . penalizate la viteza !
Tu ? ? ?
Cu , neam cu tot!

salut 15-01-2014 - 07:03

Si pisica mea a luat 161, dar a trisat cu vreo trei puncte. E clar ca tu esti un pic mai destept decat ea.

tomi 16-01-2014 - 00:35

Tache
14-01-2014 at 23:26
Vocea Rusiei: Europa reproşează ……………….
Vocea Rusiei: V-aţi exprimat adesea……………………..
Vocea Rusiei: De ce credeţi că Europa Unita………………….
=====================
Ma da asta-i dus rau. ALLOOO Tache, bre cind ai „consultat „ultima data psihiatrul?

Tache 16-01-2014 - 02:17

Pe mine nu ma cheama tomi si mie nu mi-au dat doctorii foc, in timpul operatiei. Vezi ca esti urmarit de holocaust…

http://www.thelocal.no/20140114/doctors-ignite-patient-during-heart-operation

UnUL 16-01-2014 - 07:50

Tăchiță, nu fii rău, domnul Tomi are dreptate? Ce, Vocea Rusiei poate fi o sursă credibilă pentru un om normal?
P:S. Nu mai sta nopțile pe forum că dimineața ești obosit și scrii prostii!!

Tache 16-01-2014 - 09:29

Recunosc că am citit cu deosebită satisfacție textele panicate ale filoamericanilor din presa bucureșteană care sunt oripilați de recentele evenimente din viața politică din România.

Esența frustrărilor acestei cohorte de propagandiști plătiți să țină în adormire poporul „suveran și euroatlantic” se regăsește într-un pasaj magistral dintr-un articol publicat de instituția bugetară americană Radio Europa Liberă și semnat de Sabina Fati:

”Așadar semnalul discursului anti-occidental este dat de la vârf, chiar din cancelaria premierului, după ce doi consilieri ai lui Victor Ponta au tăgăduit dreptul Statelor Unite de a trage la răspundere România în privința unor chestiuni de politică internă”.

Există multe țări în care un jurnalist ar fi devenit nefrecventabil imediat după publicarea unui astfel de text. Într-o țară ce are o minimă demnitate națională este normalca orice imixtiune a unei forțe externe în politica internă să fie interzisă și percepută ca un afront grav. Este simptomatic că mulți filoamericani și filobăsiști sunt profund iritați atunci când România este descrisă ca o colonie a SUA, însă în același timp susțin dreptul SUA de a „trage la răspundere” pe demnitarii statului român. Scriu un lucru banal, dar în România de astăzi multe lucruri banale și evidente au devenit revelații revoluționare. Într-un stat suveran și independent, numai alegătorii și istoria pot trage la răspundere un președinte, un premier și un parlamentar. Țările în care funcționarii altor state au dreptul și posibilitatea de a da ordine președintelui, premierului, procurorilor și judecătorilor nu este altceva decât o colonie.

Societatea românească se maturizează treptat și, în ciuda uriașelor eforturi întreprinse de propaganda occidentală, începe să priceapă că America nu este o organizație caritabilă care visează să facă bine românilor și că Uniunea Europeană nu este o organizație caritabilă care visează să facă în așa fel ca fiecare român să trăiască la fel de bine ca cetățenii Germaniei. Victoria Nuland a venit la București nu pentru apărarea statului de drept, ci pentru apărarea intereselor americane și e firesc să fie așa. Este nefiresc când statutul de colonie este prezentat ca o mană cerească, iar America este prezentată românilor ca un Moș Crăciun colectiv. Veste tristă: Moș Crăciun nu există, iar în relațiile dintre țări nu există prietenii și acte de caritate, există doar interese. Întrebarea de odinioară „Avem o țară. Ce facem cu ea?” s-a transformat în „Suntem o colonie. Cum ne luăm țara înapoi?”. România, după decenii de somn și existență într-o lume virtuală desenată de propagandiștii americani, se trezește și începe să vadă lucrurile așa cum sunt ele. Bun venit în lumea reală, dragi români!

Valentin Mândrăşescu

tomi 16-01-2014 - 10:51

Tache, este nostima metoda anesteziei prin foc ce am vazut-o, la noi nu se toarna alcool pe pacient, eventual i se da inaite de operatie sa bea o sticla de wisky dar doar Jonny Walker si black.
Tache, in ceea ce critici Romania, pe romani, guvernul roman, si presa romana care se opune „directivelor” Washingtonului, nu sint de acord cu tine. USA la ora actuala este un infern al cinismului nigherilor al unei politici afro americane, cu multa perdea o simpatie islamica, proaraba, proaficana, ca amprenta al originii africano -islamice ale „marelui presedinte premiat Nobel pentru pace” OBAMA SIGISMUND. O veni ziua, si nu este departe cind vei citi despre perioada negrului povesti ce vor infiora lumea, zau ca cei care se opun ferm politicii americane bine fac, si noi Isrealul, Romania sintem printre cei care am inteles politica imputita al Negrului de la Casa Alba. Imbecilul Obama ia suturi in kur si de la Netaniahu, si nimeni nu va mai spune DA americii pina nu se va schimba regimul cu unul normal. Sper ca americanii sa-i traga un glonte in cap imbecilului de negru pina nu va duce tara la dezastru total, care de fapt este scopul lui principal ca si CAL TROIAN al islamului si al jihadului arab terorist. Obama este etapa doi al atacului terorist de la 11 septembrie dar prin alta forma ca viermele din mar.

pathfinder 16-01-2014 - 11:08

Na ca am vazut-o si pe asta: evreu rasist!

UnUL 16-01-2014 - 13:14

A propos de rasism, domnule Pathfider, știi povestea aia : „Obama este primul negru care a intrat în Casa Albă fără mop.”

urbos 16-01-2014 - 13:54

Corect ,cum dracu sa fie ji danul vreodata rasist! Minune mare!
Asta cand statul ala al lor practica EPURAREA etnica. Africa de Sud era mic copil pe langa Izdraiel.
Mai da-i o limba „alesului”, asa, de uimire ca-i rasist si criminal, nu te sfii.
Tataturilor!

pathfinder 16-01-2014 - 14:08

@curbos
Iar te-ai trezit cu usturime acolosa…?
Daca tot ai pomenit, trage-ti niste limbi … poate ajuta!

ValVerde 16-01-2014 - 15:04

tomi, iti bese mintea, sau poate esti un cretin natural, nu stiu…

urbos 14-01-2014 - 23:56

Ponta ar trebui sa se arunce de pe bloc. Cu o funie de gat, sa ramana asa multa vreme.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-01-2014 - 00:16

Richteru , ma !
Un 7/8 si …OK !

CONGO 15-01-2014 - 00:33

mi se pare mie ca urbos e suparat pe Ponta un pic, dar nu stie ca asta are bagat in pantufi chipul lui Basescu, ca astfel sa-l calce in picioare cand vrea.

tomi 16-01-2014 - 11:06

Urbos este suparat pe toti nu numai pe Ponta. El il iubeste doar pe corneliu zelea codreanu si impreuna cu fratii lui legionari, digital si Tache s-au hotarit sa faca un gen de experiment model Frankenstein spre a readuce pe lume houitul bestiei fasciste. Prima etapa a marelui experiment este curatarea hoitului de puroi si de viermii negri si parosi care si-au gasit adapost in cioantele marelui conducator. Curatiea excrementelor de mai sus se executa prin sugere bucala, pentra care cei trei au urmat un curs pregatitor in Afganistan.

pathfinder 16-01-2014 - 11:12

curbos si degetel nu-s legionari.
N-au nici o treaba.

Sunt doar anti-evrei.
De ce, doar ei stiu…

Mircea 16-01-2014 - 14:25

Si alegatorii lui ce ar trebui sa faca ?

urbos 16-01-2014 - 14:41

Sa va dea foc.

pathfinder 16-01-2014 - 14:54

Interesant mod de gandire.
Intretinutii sociali sa dea foc la aia de-i intretin.
(repetitie intentionata)

Si dupa aia pot sa-si dea foc singuri!
Mai,mai, mai…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult