Acasa Actualitate-Interna Premierul Nicolae Ciucă le cere miniștrilor reducerea cheltuielilor la bunuri și servicii cu 10%

Premierul Nicolae Ciucă le cere miniștrilor reducerea cheltuielilor la bunuri și servicii cu 10%

scris de Misu Andrei
42 Afisari

Premierul Nicolae Ciucă le-a cerut, miercuri, miniştrilor să ia măsurile necesare pentru a asigura reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu 10%, conform deciziei luate în coaliţia de guvernare, subliniind că demersul este unul de solidaritate în actualele condiţii economico-financiare.

Foto: gov.ro

„Aşa cum ne-am asumat luni în cadrul coaliţiei, am stabilit un nou set de măsuri care să vină atât în sprijinul activităţii Guvernului, cât, mai ales, în ceea ce priveşte continuarea programului ‘Sprijin pentru România’. Măsurile respective vin, practic, şi impactează pe ceea înseamnă continuarea programului de guvernare, în sensul în care la nivelul fiecărui minister va trebui să asigurăm reducerea cheltuielilor la bunuri şi servicii cu procentul de 10%”, a declarat Ciuca, la Palatul Victoria, la ședința de guvern.

Potrivit premierului, decizia este una de solidaritate în actualul context.

„Este o decizie de solidaritate în actualele condiţii economico-financiare şi vă cer fiecăruia dintre dumneavoastră să luaţi măsurile necesare, astfel încât să putem să ne încadrăm în acest procent”, a mai spus Nicolae Ciucă, miercuri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult