Acasa Actualitate-Interna Primăria Capitalei anunță semnarea contractului pentru achiziționarea a 100 de troleibuze noi

Primăria Capitalei anunță semnarea contractului pentru achiziționarea a 100 de troleibuze noi

scris de Misu Andrei
134 afisari

Primăria Municipiului București a anunțat, marți, că a fost semnat contractul care prevede achiziționarea a 100 de troleibuze noi, pentru suma de 43 de milioane de euro fără TVA. Potrivit comunicatului, licitația a fost câștigată de singurul ofertant înscris, dar care a îndeplinit toate cerințele de caietul de sarcini: o asociere turco-germană. Primul troleibuz ar urma să fie livrat în luna noiembrie a acestui an.

„Viață economică vitală trebuie să meargă mai departe și în timpul pandemiei! Am semnat contractul privind achiziția a 100 de troleibuze noi, de care bucureștenii au atât de multă nevoie, cele din trafic fiind achiziționate în anii de după Revoluție”, a declarat Gabriela Firea, primarul general, potrivit comunicatului.

Edilul a precizat că licitația a fost câștigată de singurul ofertant înscris în acest proces, care a fost declarat câștigător că urmare a îndeplinirii cerințelor solicitate în caietul de sarcini, asocierea turco-germană Bozankaya Otomotiv Marina Imalat Ithalat Ve Ihracat A.S. – Sileo Gmbh.

„Mă bucur că mai facem un pas înainte pentru înnoirea parcului auto al STB și pentru eliminarea autovehiculelor vechi, intens poluatoare. Este un proiect benefic pentru calitatea transportului public în comun, pentru confortul cetățenilor, dar și pentru creșterea calității aerului în Capitală”, a adăugat ea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult