Acasa Actualitate-Interna Primăria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor

Primăria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor

scris de Misu Andrei
279 afisari

Primăria Capitalei anunţă deschiderea a patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor, în Regie, la Politehnică, informează Agerpres.

Conform unui comunicat al PMB, tratamentele sunt gratuite, aparatura ultramodernă, iar medicii şi asistenţii au echipament de protecţie împotriva COVID-19. Măsura a fost luată în contextul în care pe timpul stării de urgenţă s-au închis cabinetele stomatologice de stat şi private.

Într-o transmisie live pe Facebook, primarul general, Gabriela Firea, a declarat că, deşi urgenţele stomatologice pot fi soluţionate la Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, PMB a ales să deschidă cabinete dedicate copiilor, pentru evitarea aglomeraţiei.

Ea a menţionat că aceste cabinete vor fi deschise de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 – 20,00, iar sâmbătă între orele 9,00 – 16,00. Numărul de telefon la care se pot face programări este call center-ul ASSMB: 0374.887.887.

Rectorul Universităţii Politehnice Bucureşti, Mihnea Costoiu, a precizat că este vorba despre cabinete funcţionale dinainte de 1989, care au fost dotate acum de către Primăria Capitalei cu aparatură modernă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult