Primarul din Deveselu a murit din cauza COVID-19. Ion Aliman candida pentru al treilea mandat | Ziua Veche
Acasa Actualitate-Interna Primarul din Deveselu a murit din cauza COVID-19. Ion Aliman candida pentru al treilea mandat

Primarul din Deveselu a murit din cauza COVID-19. Ion Aliman candida pentru al treilea mandat

scris de Misu Andrei
63 afisari

Primarul comunei Deveselu, din județul Olt, a murit din cauza COVID 19. Ion Aliman era internat la un spital din București și candida pentru al treilea mandat, transmite Mediafax.

foto facebook.com

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a pierdut, în această dimineaţă, lupta cu virusul SARS-COV2. Edilul din Deveselu a fost confirmat cu COVID-19 în data de 4 septembrie. Inițial a fost internat la Spitalul suport COVID din Caracal, dar pentru că starea sa de sănătate s-a deteriorat, a fost transferat la Spitalul Colentina din București.

Ion Aliman avea 57 de ani și a fost căpitan de vas de croazieră până în 2012, când a renunţat la marinărie şi a ajuns în fruntea comunei Deveselu. Recent se înscrisese din nou în cursa electorală şi voia al treilea mandat pe listele PSD.

În timpul mandatelor sale a fost operaţionalizată Baza NATO de la Deveselu. Pentru localnici, venirea militarilor americani a însemnat milioane de euro investite în dezvoltarea comunei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult