Acasa Actualitate-Interna Primul interviu al Laurei Codruţa Kovesi în calitate de procuror-şef european

Primul interviu al Laurei Codruţa Kovesi în calitate de procuror-şef european

scris de Misu Andrei
92 Afisari

Parchetul European va fi o structură de investigare a fraudei financiare, în special a fraudei împotriva fondurilor europene, a declarat procurorul-şef al Biroului Procurorului Public European (EPPO), într-un interviu publicat pe site-ul Consiliului UE, relatează Agerpres.

„Priorităţile noastre vor fi legate de investigarea eficientă, recuperarea daunelor şi îndeplinirea principalelor obiective care sunt stipulate în reglementări”, a spus primul procuror-şef european în acest scurt interviu audio publicat la 3 decembrie.„Din punctul meu de vedere este o decizie istorică pentru că este prima dată când vom avea un organism pentru procurori pentru a investiga infracţiunile şi sunt sigură că împreună cu Curtea Europeană de Justiţie vom constitui pilonul principal în justiţie şi vom apăra mai bine valorile europene, statul de drept şi cetăţenii europeni”, a mai spus Laura Kodruţa Kovesi, prezentându-şi viziunea şi planurile de a lupta împotriva fraudei UE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS