Acasa Actualitate-Interna Prognoză meteo specială pentru București

Prognoză meteo specială pentru București

scris de Misu Andrei
161 Afisari

Administrația Națională de Meteorologie a lansat o prognoză specială pentru București, valabilă în intervalul vineri, ora 13 – luni, ora 10.

Când revin ploile în România

Ploile revin în România

În intervalul vineri, ora 13 – sâmbătă, ora 9, înnorările se vor accentua treptat și mai ales spre seară și la începutul nopții vor fi perioade în care se vor semnala averse (în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 5…7 l/mp și izolat de peste 10 l/mp), descărcări electrice și cu o probabilitate destul de mare căderi de grindină.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în special asociate averselor. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…7 grade.

În intervalul sâmbătă, ora 09:00 – luni, ora 10, vremea va fi închisă și vor fi perioade în care va ploua. Ploile vor fi mai intense pe parcursul zilei de duminică (04 aprilie) și în noaptea de duminică spre luni (04/05 aprilie). Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi însemnate, astfel încât, până la sfârșitul intervalului, se vor totaliza în medie 15…20 l/mp și izolat 25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă, în scădere semnificativă față de zilele precedente, va fi de 11…12 grade sâmbătă (03 aprilie), iar duminică (04 aprilie) se va situa în jurul valorii de 8 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 6 grade.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult