Acasa Actualitate-Interna Raed Arafat: Elevii pot duce mărțișoare de 1 martie. Și eu le duc colegelor

Raed Arafat: Elevii pot duce mărțișoare de 1 martie. Și eu le duc colegelor

scris de Misu Andrei
83 Afisari

Elevii pot duce mărțișoare și flori de 1 martie la școală, dar să respecte distanțarea socială, spune la Digi FM șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Acesta a amintit că și ministrul Educației este de acord cu acest lucru.

„Cred că domnul ministru al Educației s-a pronunțat pe această temă și nu are rost să intrăm într-o discuție foarte controversată. Da, eu am înțeles că e posibil să se ducă flori mărțișoare luni. Distanțarea și tot trebuie păstrate”, a declarat Arafat.

Șeful DSU a precizat chiar că și el va duce colegelor mărțișoare1 Martie: Mărţişorul – Tradiţii, semnificaţie şi origine.

Mărțișor: semnificații, legende, obiceiuri și comerț.

După ce ordinul comun al ministerelor Educației și Sănătății cu regulile pentru redeschiderea școlilor a interzis „schimbul de obiecte personale”, categorie în care ar fi putut intra mărțișoarele și florile oferite cadrelor didactice și elevelor de 1 și 8 martie, ministrul Educației afirmă că nu există nicio interdicție și că acestea sunt permise, floarea fiind „un simbol”, nu un „obiect personal”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult