Acasa Actualitate-Interna Raed Arafat: Încă nu aș merge la o petrecere în spațiu închis, chiar dacă sunt vaccinat

Raed Arafat: Încă nu aș merge la o petrecere în spațiu închis, chiar dacă sunt vaccinat

scris de Misu Andrei
84 afisari

Șeful DSU, Raed Arafat, spune că încă nu ar participa la o petrecere în spațiu închis, însă ar accepta o invitație la masă într-un restaurant.

Raed Arafat

„La o petrecere mâine în spațiul închis nu cred că eu aș merge, chiar dacă sunt vaccinat. Încă! Mai aștept. Eu, personal, nu aș merge. Eu personal, care nu sunt om de petreceri, nu merg de regulă la petreceri, însă dacă mă invită cineva în spațiu închis, aș spune că încă mai aștept. Dacă mă invită la o masă în spațiu închis, să stăm să mâncăm la o masă, să discutăm… Este cu totul altfel. Este contactul”, a spus Raed Arafat joi, la Antena 3, potrivit Mediafax.

El spune că la club sau în discotecă contactul este mai apropiat.

„Petrecerea sau discoteca sau în club… este altfel de contact, mult mai apropiat, de regulă e mai aglomerat, lumea se mișcă foarte mult. Pe când la masă stai, mănânci și discuți cu oamenii care sunt în jurul tău”, a mai spus Arafat.

El a adăugat că și până acum tinerii au făcut petreceri.

„De ce să ne ascundem acum? O făceau și până acum. Trebuie respectate aceste reguli. Nu cred că tinerii vor da petreceri și se vor testa cu teste rapide. Eu sper ca în viitor să avem tineri vaccinați”, a mai spus șeful DSU.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS