Acasa Actualitate-Interna Rata de incidență Covid continuă să scadă în București, ajungând luni sub 14 la mia de locuitori

Rata de incidență Covid continuă să scadă în București, ajungând luni sub 14 la mia de locuitori

scris de Misu Andrei
76 Afisari

Rata de incidență Covid continuă să scadă în București, ajungând luni sub 14 la mia de locuitori, pentru prima dată în ultimele 20 de zile. Rata de incidenţă calculată la 14 zile în Bucureşti este de 13,87 de cazuri la mia de locuitori, arată datele DSP.

Ultima dată când incidența a fost mai mică de 14 la mie a fost pe 10 octombrie, când a fost înregistrată o incidență de 13,6 la mia de locuitori. De atunci, a continuat să crească.

Cea mai mare incidență s-a înregistrat pe 22 octombrie, când a fost 16,54 la mie.

Rata de infectare a început să scadă pe 23 octombrie, de la 16,53 la mie, ajungând luni la 13,87.

Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern sunt în prezent în vigoare. Astfel, obligativitatea prezentării certificatului verde se aplică pentru o serie de activități, inclusiv pentru intrarea în magazine neesențiale, purtarea măștii de protecție este obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă, evenimentele private sunt interzise și s-a reintrodus carantina de noapte la nivel național.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult