Acasa Actualitate-Interna Reforma din MAI agită spiritele. Marcel Vela: Se reduc posturi de conducere cu salarii foarte mari

Reforma din MAI agită spiritele. Marcel Vela: Se reduc posturi de conducere cu salarii foarte mari

scris de Misu Andrei
126 afisari

Marcel Vela a declarat luni că, prin reforma care va avea loc la Ministerul de Interne, se urmăreşte eficientizarea instituţiei, astfel încât cetăţenii să simtă că instituţia este alături de ei, iar cota de apreciere să crească de la 30% la „cât mai mult”.

„Am aşteptări bune”, a spus ministrul de Interne.

El a adăugat că Jandarmeria este de acord să copieze modelul Poliţiei de Frontieră, să existe o comandă regională care să aibă în subordine mai multe inspectorate, astfel încât să fie mai eficientă comunicarea.

„Pentru minister va fi bine, se reduc anumite posturi de conducere cu salarii foarte mari, aşa că pot să rămână bani pentru dotarea poliţiştilor şi pentru modernizare.

Am discutat de o programare bugetară, fiecare minister trebuie să faca propuneri, noi să le analizăm. Este foarte greu să se comunice cu 40 de directori economici.
Suntem organizaţi dupa reforma din 1968”, a conchis Marcel Vela.

În Ministerul de Interne mocnește revolta

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult