Acasa Actualitate-Interna Relaxarea restricțiilor în București

Relaxarea restricțiilor în București

scris de Misu Andrei
90 afisari

Rata de incidență a infectărilor a scăzut sub 3,5 la mia de locuitori în București, iar Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre care relaxează restricțiile. Astfel, după scăderea infectărilor, se vor deschide sălile de fitness din Capitală, iar magazinele vor fi deschise și în weekend până la ora 21. Circulația persoanelor va fi interzisă noaptea, cu excepția nopții de Înviere, între 22:00 și 5:00. Măsurile se aplică de marți, 27 aprilie.

Aparate fitness pentru acasa – Sport-Mag

Potrivit hotărârii CMBSU, restaurantele și cafenelele la interior rămân închise, la fel și teatrele, sălile de cinema sau de spectacol. Nu este permisă activitatea nici în baruri, cluburi sau discoteci. Spectacolele sau concertele sunt interzise și în aer liber. Accesul în piețe agroalimentare și volante se face cu respectarea distanței de 2 metri și fără a depăși capacitatea de 50% a spațiului respectiv.

În noaptea de Înviere, circulația în București va fi permisă fără restricții. Potrivit DSP București, rata de incidență în Capitală a scăzut luni la 3,46 la mia de locuitori. Hotărârea CSMBU poate fi consultată AICI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult