Acasa Actualitate-Interna România a ajuns la cel mai mare număr de pacienți internați la terapie intensivă din timpul stării de alertă

România a ajuns la cel mai mare număr de pacienți internați la terapie intensivă din timpul stării de alertă

scris de Misu Andrei
34 afisari

Numărul pacienților cu coronavirus internați la terapie intensivă a ajuns la 237, fiind cel mai mare înregistrat în timpul stării de alertă.În starea de urgență, România ajunsese la aproape 300 de pacienți la ATI.

Numărul acestor pacienți a crescut brusc în ultimele două săptămâni, doar în ultimele 24 de ore fiind înregistrați încă 15.

Acest număr arată proporția pacienților aflați în stare gravă și trendul spre care se îndreaptă epidemia în România, a explicat la Digi24 Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de boli Infecțioase Iași.

Trendul arată că de la cazurile ușoare pe care le avea România, ne-am îndreptat spre formele de boală medii și din ce în ce mai mult spre formele grave, a spus medicul.

Încă 450 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, potrivit raportărilor oficiale transmise de Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total de la începutul pandemiei ajunge la 27.746 de cazuri, în România.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult