Acasa Actualitate-Interna România va avea 1000 de kilometri noi de autostradă și drum expres oana in 2024

România va avea 1000 de kilometri noi de autostradă și drum expres oana in 2024

scris de Misu Andrei
96 afisari

Anul 2024 ar putea găsi România cu 700 de kilometri noi de autostradă și cu alți 300 de drum expres, anunță Ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Potrivit acestuia, există în derulare proiecte importante privind dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Autostrada km82, lot 4

Având în vedere tronsoanele pe care se lucrează şi cele pentru care se va da în curând ordinul de începere a lucrărilor, cei 1000 de kilometri noi ar putea fi gata până în 2024, a mai spus șeful de la Transporturi la conferinţa online RoInvest.

Ministrul a fost întrebat câţi kilometri de autostradă vor fi finalizaţi în următorii patru ani. „Avem în derulare proiecte importante şi considerăm că 700 de kilometri de autostradă şi 300 de km de drum expres pot fi finalizaţi”, a spus Lucian Bode, potrivit Agerpres.

În ceea ce priveşte autostrăzile, vor fi gata lotul 1 şi lotul 5 din autostrada Sibiu-Piteşti, autostrada Lugoj-Deva, autostrada Transilvania integral, cu excepţia tronsonului care cuprinde tunelul Meseş, autostrada A7 Ploieşti-Siret, mai puţin loturile Paşcani-Suceava şi Suceava-Siret. La acestea se adaugă A0, centura de nord şi sud a Capitalei.

1 comentariu

Stefan 17-10-2020 - 23:25

Parerea mea nu conteaza.Daca nu luam dupa performanta „performanta”” CDR 1996-2000 am vazut ce au putut seniorii liberali taranisti si democratii Liu Ba$$ECU si Marko Bella daca chiar vom avea autostrazi la 50 de km for pune variety astfel ca tot pe drumuri de tara vom circula.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult