Acasa Actualitate-Interna Salina Turda începe procedurile ca să intre în patrimoniul UNESCO

Salina Turda începe procedurile ca să intre în patrimoniul UNESCO

scris de Misu Andrei
37 afisari

Salina Turda a început procedurile pentru a intra în patrimoniul mondial UNESCO, a anunțat primarul localității Turda, Cristian Matei. El a adăugat că obiectivul turistic va fi promovat în 110 aeroporturi din lume.

foto: https://www.facebook.com/CristianOctavianMatei/posts/5039864582729719

Primarul Cristian Matei a precizat într-un mesaj postat pe Facebook că salina ca fi promovată în țară și în străinătate și că, momentan, este în proces de modernizare și automatizare.

„Astfel, schimbăm paradigmele de la Salină prin tehnologizarea serviciilor turistice și modernizarea spațiilor din proximitatea ei. Prin adoptarea unei strategii de marketing am reușit promovarea celui mai frumos subteran din lume, modelat de oameni, în aeroportul Cluj-Napoca și urmează prezentarea în alte 110 aeroporturi internaționale.

Salina Turda este în top 3 mondial în publicații de specialitate, consacrate în turism, iar noi facem tot posibilul pentru a acorda atenția cuvenită acestui obiectiv pentru a fi mereu în topul celor mai frumoase și moderne destinații din lume”, a scris edilul.

https://www.facebook.com/CristianOctavianMatei/posts/5039864582729719

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult