Acasa Actualitate-Interna Săptămâna de lucru de patru zile după pandemie

Săptămâna de lucru de patru zile după pandemie

scris de Misu Andrei
205 afisari

Jacinda Ardern, premierul Noii Zeelande, a anunţat că guvernul pe care îl conduce ia în considerare trecerea la un program de lucru de 4 zile şi la adoptarea unor măsuri ce privesc flexibilitatea muncii.

„Noua Zeelandă ia în considerare trecerea la un program de lucru de 4 zile pe săptămână, precum şi adoptarea unoi măsuri privind flexibilitatea muncii”, a anunţat premierul Jacinda Ardern, scrie Mediafax. Scopul este acela de a reporni cât mai rapid economia, însă de a-i proteja în acelaşi timp pe cetăţeni, spun responsabilii guvernamentali.

Am auzit numeroase sugestii privind adoptarea unei săptămâni de lucru de patru zile. În cele din urmă, asta depinde de angajatori şi angajaţi. Dar, aşa cum am mai spus, această situaţie cu care ne-am confruntat ne-a arătat că flexibilitatea lucrului de la distanţă păstrează eficienţa şi productivitatea în unele cazuri”, a spus Jacinda Ardern.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult