Acasa Actualitate-Interna Se întoarce iarna în Bucureşti. Prognoză specială pentru Capitală

Se întoarce iarna în Bucureşti. Prognoză specială pentru Capitală

scris de Misu Andrei
122 Afisari

Meteorologii au anunțat o prognoză specială pentru București, sâmbătă. În orele următoare vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla cu rafale puternice. Prognoza specială pentru Capitală, transmisă de ANM, este valabilă în intervalul 09:00 – 16:00. Vremea va fi închisă și mult mai rece decât în zilele anterioare.

Temporar se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu rafale de până la 40…45 km/h.

C0nform prognozei speciale pentru Capitală, valabilă în intervalul 09:00 – 16:00, vremea va fi închisă și mult mai rece decât în zilele anterioare.Temporar se vor semnala precipitații, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu rafale de până la 40…45 km/h.

Temperatura aerului, în jurul a 4 grade la începutul zilei, va scădea ușor spre 2 grade.

Temperatura aerului, în jurul a 4 grade Celsius la începutul zilei, va scădea ușor spre 2 grade.

Vreme rece în toată țara

Vremea se răcește brusc la acest final de săptămână. De altfel, Administrația Națțională de Meteorologie a emis vineri un cod galben de vânt puternic, în zona montană din 16 județe. Vor fi precipitații în majoritatea regiunilor.

În zonele joace de relief vor fi ploi, ce se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare. La munte se anunță ninsori viscolite.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult