Acasa Actualitate-Interna Se voteaza din nou in Deveselu

Se voteaza din nou in Deveselu

scris de Misu Andrei
77 afisari

Ion Aliman, primarul din Deveselu, care a murit 17 septembrie din cauza COVID-19, a câștigat alegerile locale de duminică. A primit 1.020 de voturi din cele 1.600 exprimate în comună, relatează Gazeta Nouă.

Aliman candida din partea PSD pentru un nou mandat de primar. Primarul comunei Deveselu, din Olt, Ion Aliman, candidat PSD pentru un nou mandat, a fost confirmat cu COVID-19 în data de 4 septembrie, a fost internat la Spitalul suport COVID din Caracal, dar pentru că starea sa de sănătate s-a deteriorat, a fost transferat la Spitalul Colentina din Capitală. Aici a murit, în 17 septembrie.

Pentru că a murit cu două săptămâni înainte de alegerile locale, buletinele de vot nu au mai putut fi schimbate. Mulți oameni au votat cu primarul decedat, motivând că a făcut mult lucruri bune în comună.

În Deveselu se vor organiza alegeri parțiale. Până atunci, viceprimarul social-democrat va avea atribuțiile de primar interimar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult