Acasa Actualitate-Interna Șeful ADP Sector 4 a ocupat fraudulos funcția timp de 12 ani, el putând fi încadrat doar la spaţii verzi sau pavator

Șeful ADP Sector 4 a ocupat fraudulos funcția timp de 12 ani, el putând fi încadrat doar la spaţii verzi sau pavator

scris de Misu Andrei
91 afisari

Marian Goleac, director general interimar al ADP Sector 4 la data întocmirii rechizitoriului, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de înşelăciune, după ce ar fi ocupat fraudulos funcţia, timp de 12 ani, pe baza unor acte false, el putând fi încadrat doar ca lucrător pentru salubrizare spaţii verzi sau pavator.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis miercuri AGERPRES, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Marian Goleac, director general interimar al SC Amenajarea Domeniului Public (ADP) 4 SA (la data întocmirii rechizitoriului), pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

„Concret, cu ocazia încheierii contractelor de mandat, inculpatul i-ar fi indus în eroare pe membrii Consiliului de administraţie a SC (ADP) 4 SA prin aceea că, la dosarul de angajare, ar fi depus o adeverinţă prin care se atesta că este absolvent al unei facultăţi de electrotehnică şi informatică, specializarea electromecanică (promoţia 2002) şi ulterior ar fi ataşat o diplomă de inginer. Aceste documente ar fi fost obţinute în condiţii nelegale, în realitate inculpatul nefiind nici măcar absolvent de studii liceale (diploma de bacalaureat folosită de acesta pentru înscrierea la universitatea respectivă fiind falsă)”, precizează anchetatorii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult