Acasa Actualitate-Interna Şeful IŞJ Sibiu: „Nu vom fi singuri, alături de noi va fi El, Hristos”

Şeful IŞJ Sibiu: „Nu vom fi singuri, alături de noi va fi El, Hristos”

scris de Misu Andrei
84 afisari

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu, profesorul Alexandru Dumbravă, îi îndeamnă pe părinţi şi elevi să păşească cu curaj către şcoli, cu încredere în puterea lui Dumnezeu şi îi asigură că nu sunt singuri, cadrele didactice făcând totul ca orele să se desfăşoare în siguranţă, informează Agerpres.

scoala liceul ion barbu

poza arhiva

Alexandru Dumbravă îi sfătuieşte pe elevi să deprindă tainele învăţăturii, dar să nu uite şi să se joace şi să îţi facă prieteni la şcoală. El atrage atenţia că există primejdii, însă acestea pot fi depăşite dacă elevii se adaptează vremurilor pe care le trăim.

„Dragi părinţi şi elevi, vă îndemn să păşiţi cu curaj şi încredere către şcoli. Primii, pentru a ne aduce comoara voastră cea mai de preţ pentru a v-o spori. Ceilalţi, pentru a învăţa nu doar tainele scrisului, cititului, socotitului sau o mulţime de lucruri interesante, ci şi pentru a vă face prieteni, pentru a socializa, pentru a descoperi că, adesea, chiar şi în cele mai ciudate timpuri, viaţa există în jurul nostru şi este plină de farmec şi frumuseţe. Desigur, adesea sunt şi primejdii care ne pândesc. Important este să învăţăm să le evităm, să respectăm regulile care ne ţin în viaţă, să ne respectăm pe noi şi pe cei din jur. Bucuraţi-vă de experienţa întoarcerii la şcoală, adaptaţi-vă la vremurile pe care le trăim, învăţaţi şi nu uitaţi să vă şi jucaţi. Vă suntem alături, cel mai adesea, nu doar pentru câteva zile sau ani de şcoală, ci pentru toată viaţa, suferind sau bucurându-ne de drumul vostru prin viaţă”, a mai spus Alexandru Dumbravă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult