Acasa Actualitate-Interna Șeful Poliției Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro din averea sa

Șeful Poliției Sector 4 nu poate justifica aproape 60.000 de euro din averea sa

scris de Misu Andrei
103 afisari

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unei diferențe nejustificate de aproape 60.000 de euro, între averea dobândită și veniturile realizate de către șeful Poliției Sector 4, Cornel Drumariu, a anunțat instituția într-un comunicat.Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Cornel Drumariu.

Împuşcături în Târgovişte

„Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Drumariu Cornel a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare”, arată ANI, citată de Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult