Acasa Actualitate-Interna Senatul cere Ministerului Sănătății și DSP să verifice adeverința care îi dă voie senatoarei Diana Șoșoacă să umble fără mască

Senatul cere Ministerului Sănătății și DSP să verifice adeverința care îi dă voie senatoarei Diana Șoșoacă să umble fără mască

scris de Misu Andrei
100 Afisari

Senatul a trimis luni adrese către Ministerul Sănătății și Direcția de Sănătate Publică prin care care verificarea adeverinței medicale care îi permite senatoarei Diana Șoșoacă să umble fără mască de protecție.

În adresa transmisă, Senatul cere autorităților sanitare să verifice dacă bolile trecute în adeverință fac parte din categoria „bolilor care afectează capacitatea de oxigenare”, dacă adeverința a fost emisă cu respectarea competenței legale și dacă titularul unei astfel de adeverințe „este exceptat de la purtarea măștilor de protecție în spațiile publice închise”.

Și premierul interimar Nicolae Ciucă, ales senator PNL de Dolj, a cerut luni verificarea adeverinței invocate de Diana Șoșoacă, senator AUR, pentru a nu purta mască de protecție.

Diana Șoșoacă și-a început luni activitatea în Senat fără să poarte mască. Primul lucru pe care l-a făcut proaspăta senatoare Diana Șoșoacă luni, după ce s-a așezat în fotoliul de parlamentar, a fost să deschidă telefonul și să înceapă o transmisie live pe Facebook.

Fără să poarte mască, ea a povestit cum și-a preluat mandatul și ce acte a semnat, apoi a prezentat sala mare a Senatului, filmând inclusiv tavanul, și pe colegii senatori, „o grămadă de oameni pe care i-ați văzut la televizor”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult