Acasa Actualitate-Interna Sens unic pe Calea Floreasca

Sens unic pe Calea Floreasca

scris de Misu Andrei
39 Afisari

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că au fost lansate o serie de lucrări pe Calea Floreasca, arteră care va deveni în curând cu sens unic de circulaţie pe direcţia Şoseaua Ştefan cel Mare către intersecţia Calea Floreasca cu strada Ceaikovski.

El arată că şi strada Radu Beller va deveni sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piaţa Dorobanţi.

„Calea Floreasca va deveni curând sens unic de circulație pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare către intersecția Calea Floreasca cu strada Ceaikovski, iar în acest scop se vor monta semne de circulație corespunzătoare noilor reglementări de trafic.Administrația Străzilor București a început asfaltarea străzii și lucrează la crearea benzilor unice pentru transport public. Acestea din urmă vor fi pe ambele laturi ale drumului, atât pe direcția Șoseaua Ștefan cel Mare – strada Ceaikovski, cât și în sens invers. Și strada Radu Beller va deveni sens unic dinspre Bd. Mircea Eliade spre Piața Dorobanți. Lucrările de frezare, asfaltare, creare de benzi unice de autobuz și de trasare a marcajelor corespunzătoare au început marți noapte”, a precizat Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS